Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dramatu oraz...

indywidualistaA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@indywidualistaA osobiście uważam że White Album jest dużo lepsze od drugiej serii,a jeśli chodzi o dramaty to polecę takie tytuły jak:

-Clanned ;( ;( (ale drugi sezon bardziej)

-True Tears

-Myself,yourself

- Ef – a tale of memories

- Ano Hana *.*

- Air

- Angel Beats ;( !!!!!!!!!!!

Opublikowano

@indywidualistaA osobiście uważam że White Album jest dużo lepsze od drugiej serii,a jeśli chodzi o dramaty to polecę takie tytuły jak:

-Clanned ;( ;( (ale drugi sezon bardziej)

-True Tears

-Myself,yourself

- Ef – a tale of memories

- Ano Hana *.*

- Air

- Angel Beats ;( !!!!!!!!!!

A co jest lepszego od drugiej serii ? Za resztę dzięki, obczaję w przyszłości :P A coś bez romansu ? 

Dodam mala, żeby nie było 

http://myanimelist.net/animelist/called?status=2&

gfgdf

Opublikowano

A co jest lepszego od drugiej serii ? Za resztę dzięki, obczaję w przyszłości :P A coś bez romansu ? 

Dodam mala, żeby nie było http://myanimelist.net/animelist/called 

Oj dawno oglądałem WA więc z miejsca ci nie powiem ale jak luknąłem na listę to pierwszy sezon oceniłem na 7/10 a drugi na 4/10 więc coś musiało być. :) Najpewniej bardziej mi się postacie spodobały + ogólny przebieg anime,bez romansu będzie ciężko o dramat dobry,ale jeśli jeszcze nie widziałeś to Phantom Requiem for the Phantom lub Donten ni Warau również będą według mnie dobrymi tytułami do zobaczenia i jak już jesteśmy przy takich mniej znanych anime to polece również chociaż nie jestem pewny czy pod dramat zaliczyć to można anime o tytule Zetsuen no Tempes

+ mal nie wyświetlił mi się więc jak widziałeś to z góry "przepraszam" :)

Opublikowano

Oj dawno oglądałem WA więc z miejsca ci nie powiem ale jak luknąłem na listę to pierwszy sezon oceniłem na 7/10 a drugi na 4/10 więc coś musiało być. :) Najpewniej bardziej mi się postacie spodobały + ogólny przebieg anime,bez romansu będzie ciężko o dramat dobry,ale jeśli jeszcze nie widziałeś to Phantom Requiem for the Phantom lub Donten ni Warau również będą według mnie dobrymi tytułami do zobaczenia i jak już jesteśmy przy takich mniej znanych anime to polece również chociaż nie jestem pewny czy pod dramat zaliczyć to można anime o tytule Zetsuen no Tempes

+ mal nie wyświetlił mi się więc jak widziałeś to z góry "przepraszam" :)

Co do linka, to raczej już naprawiony xD

WA na pewno obejrzę (ciekawość co lepsze), tylko na rozpoznanie się pytam :P Phantom obejrzany, ale plus za polecenie, bo dobre anime :P Dzięki jeszcze raz. Chociaż ta ocena na tanuki wcale nie zachęca do obejrzenia WA xD

gfgdf

Opublikowano

Saint Seiya [ all ]

Rainbow Nisha Rokubou no Shichinin

Kowabon

Tiger&Bunny

Venus Versus Virus

Hanbun No Tsuki ga Noboru Sora

Tokkou

Yuri Kuma Arashi 

[pisane z pamięci,sorry za błędy o ile są,na pewno znajdzie się więcej to dopiszę]

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Plastic Memoris - jeżeli chodzi tylko o dramat, to jest masakrycznie wzruszające... Gdy masz okres. ;x

I to jedyne z tych dobrych, czego nie masz na malu i czego koledzy nie podali.

Opublikowano

Code geass poniekąd (2 sezon ma w gatunkach dramat)

Full metal alchemist brotherhood (najlepszy shounen, który nie jest głupią bajką dla dzieci jak większość anime tego gatunku)

Shigatsu wa kimi no uso (muzyka, komedia, dramat. Anime ma wady, ale mnie wciągneło, przynajmniej poczatkowo. Finał - świetny.)

Monster (świetna fabuła, kryminał, psychologiczne, thriller, moze troche horror, dramat na pewno tez)

Ano hi mita hana no namae wo bogutachi wa mada shiranai (bardzo smutne anime, zwlaszcza jesli jesteś wrażliwy, moze nawet wymusi u Ciebie płacz)

Hotarubi no mori e (krótka kinówka, 40 minutowa, a przedstawia Ciekawy świat tych całych duchów lesnych z bodajże mitologii japońskiej, ale nie o to tu chodzi, to tak btw powiedzialem, sama historia jest wzruszająca i wciągająca)

Kiseijuu (cholernie wciągające)

Mahou shoujo madoka magica (oryginalne anime, ciekawe, obejrz minimum 4 odcinki powiedzmy, zeby zdecydowac o porzuceniu, do którego nie zachęcam)

Opublikowano

Po raz kolejny:

Kimi no Iru Machi, naprawdę dobry dramat, obejrzyj w końcu 

Kiseijuu, naprawdę dobre anime, 10/10

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Plastic Memoris - jeżeli chodzi tylko o dramat, to jest masakrycznie wzruszające... Gdy masz okres. ;x

I to jedyne z tych dobrych, czego nie masz na malu i czego koledzy nie podali.

Plastic memories on-hold od paru miesięcy, kiedyś może dokończę :v

Code geass poniekąd (2 sezon ma w gatunkach dramat)

Full metal alchemist brotherhood (najlepszy shounen, który nie jest głupią bajką dla dzieci jak większość anime tego gatunku)

Shigatsu wa kimi no uso (muzyka, komedia, dramat. Anime ma wady, ale mnie wciągneło, przynajmniej poczatkowo. Finał - świetny.)

Monster (świetna fabuła, kryminał, psychologiczne, thriller, moze troche horror, dramat na pewno tez)

Ano hi mita hana no namae wo bogutachi wa mada shiranai (bardzo smutne anime, zwlaszcza jesli jesteś wrażliwy, moze nawet wymusi u Ciebie płacz)

Hotarubi no mori e (krótka kinówka, 40 minutowa, a przedstawia Ciekawy świat tych całych duchów lesnych z bodajże mitologii japońskiej, ale nie o to tu chodzi, to tak btw powiedzialem, sama historia jest wzruszająca i wciągająca)

Kiseijuu (cholernie wciągające)

Mahou shoujo madoka magica (oryginalne anime, ciekawe, obejrz minimum 4 odcinki powiedzmy, zeby zdecydowac o porzuceniu, do którego nie zachęcam)

Madokę obejrzałem - wszyscy to chwalą, ale szczerze powiedziawszy niezbyt mi się podobało

pewnie przez to życzenie Madoki

Shigatsu wa kimi no uso - większego shitu nie widziałem. Początek świetny, ale potem było tylko gorzej, bohaterowie wkurwiający (wszyscy, bez wyjątku).

Code Geass - obejrzane, co tu dużo mówić :P

Resztę zobaczę ;)

Po raz kolejny:

Kimi no Iru Machi, naprawdę dobry dramat, obejrzyj w końcu 

Kiseijuu, naprawdę dobre anime, 10/10

Okej, okej zobaczę :P 

Hm.. A coś z cyberpunku? A Devil may cry, jest ok ?

gfgdf

Opublikowano

ref. 

Experiments lain, ktoś coś? (nudzi mi się jak cholera wieczorami...)

Widziałem experiments lain, mimo że mam je w ulubionych to nie specjalnie zrozumiałem o co chodziło. Seria jest po prostu dziwna. Jak ci się naprawdę nudzi to obejrzyj.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

A ciekawe chociaż? Czy śpisz podczas oglądania by się nie nudzić?

Nigdy nie śpię podczas oglądania.

Tak, anime jest zdecydowanie ciekawe/interesujące.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...