Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić z pieniędzmi na telefonie?

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam 70zł na telefonie, i 10 dni żeby coś z nimi zrobić. Nie jestem w stanie ich wszystkich wydać na rozmowy, nie gram w lola ani żadne tego typu gry, gdzie można coś kupić. Ma ktoś jakieś pomysły? 

Opublikowano

Kup skiny do cs'a na stronce i opierdol je koledze/koleżance 

Opublikowano

A gdzie te skiny i klucze dostać? Bo nie da się zrobić doładowania przez Steam, nie gram teraz w csa to się nie orientuję. 

Opublikowano

powysyłaj podczas strimów donejty typu DIS TO CWEL RUCHAM MU MATKE albo JP2GMD JAN TRAKTOR 3 ORAL MAŁE DZIECI JAN SAMOLOT 3 TRANSPORTOWAŁ MAŁE DZIECI. przynajmniej beka na czacie bedzie

Opublikowano

Te skiny do csa można jakoś "przetransferować" do ekwipunku steam? Jeśli tak, to chyba się skuszę.

No kupujesz i ci przesylaja trade offer akceptujesz i masz w ekwipunku Steam ;) Potem sprzedasz komus. Tylko patrz na jakies ogarniete serwisy i sprawdzone ;)

Opublikowano

No właśnie na tym się nie znam, ale w dziale csa chyba coś znajdę. Wstępnie zajmę się tymi skinami, ale może są jakieś inne opcje zrobienia czegoś z tymi pieniędzmi. 

Opublikowano

Wyślij smsa o doładowanie za free 50 zł na jakiejkolwiek stronie, która takie coś oferuje. (Nie czytaj regulaminu, nie warto)

Pieniądze same się wydadzą w ciągu tygodnia.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Możesz sobie kupić w google play płatne gry a nie pobierać z apkmanii, bo twórcy będą smutni :pls:  :(  :pls: . 

:pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls:  :pls: 

9037814477036501451192.png

Opublikowano

A może wyślij na potrzebujących?

To zrobię jak zostaną mi jakieś resztki typu 10 zł. Nie mam zamiaru wszystkiego dać fundacjom, bo i tak pewnie tylko 10 procent z tego dostaną potrzebujący. 

Opublikowano

Tak jak patrzę na te skiny, to chyba lepiej wyjdę kupując po prostu doładowanie 10 euro za 52zł. Niby podatki za sms pewnie podniosą cenę do 60zł, ale Gaben za te klucze weźmie taki podatek, że mi się to nie opłaci. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...