Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam anime podobnych do Nanatsu no taizai

Brand.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam anime dosyć podobnych do Nanatsu no taizai, Naruto, One Piece itp. Głównie chodzi o motyw przygód i magii.

Opublikowano

Magi (2 sezony)­

Log Horizon? 

Nie spodobało mi się. Z Magi zrezygnowałem po 4 odcinkach, a Log Horizon po 20 .

Akame ga Kill!

Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka

Fairy Tail

Tsubasa Chronicle

Akame, Dungeon oraz Fairy Tail oglądałem.

One Punch Man

Słyszałem informacje na temat 12 odcinka, że jest niedosyt, kiedy sezon dalszy itp.

Czekam na dalsze propozycje :P

Opublikowano

Hoy, dałbyś mala czy coś. ;3

Kaze no Stigma - jakoś nie za bardzo przygodowy, ale magia jest. :D

Mahouka Koukou no Rettousei - To samo co wyżej.

Shaman King - xD?

Zetsuen no Tempest - xD?

@Brand. skoro czekasz to obejrzyj Guilty Crown, no chyba, że mala nie aktualizujesz. :D

Opublikowano

Hoy, dałbyś mala czy coś. ;3

Kaze no Stigma - jakoś nie za bardzo przygodowy, ale magia jest. :D

Mahouka Koukou no Rettousei - To samo co wyżej.

Shaman King - xD?

Zetsuen no Tempest - xD?

http://myanimelist.net/animelist/BR3ND

Zetsuen no Tempest wydaje sie interesujące, jednak poczekam na inne propozycje, daj sie innym wykazać też :p

Opublikowano

Skończyłem Zetsue no Tempest. Poszukuję dalej jakieś ciekawe anime. Nie interesuje mnie walka na jeden strzał, roboty, czy coś z lataniem po planetach, kosmitach itp xD

Opublikowano

Co powiesz na Fullmetal Alchemist? Nie jest to magia, lecz alchemia, w sumie jeden kij. Z*******e anime, tylko oglądaj FMA: Brotherhood, nowsze, lepiej się mangi trzyma i jest gites.

@Brand. to na c**j Ci ten mal, skoro nie aktualizujesz go? XDDD

Opublikowano

Zobacz Shinsekai yori. Sam zacząłem i całkiem ok. A że ma 25 odcinków to nei wiem, kiedy mogą spalić historię. Jak coś to mogę mala podesłać i sobie wybierzesz coś ode mnie. :P

Zetsuen no Tempest wydaje sie interesujące, jednak poczekam na inne propozycje, daj sie innym wykazać też :p

o boziu. Też mi wkręcili, że to będzie git, a u pojebany romans. Chociaż dobre książki w niej były zawarte. :D

Opublikowano

Zobacz Shinsekai yori. Sam zacząłem i całkiem ok. A że ma 25 odcinków to nei wiem, kiedy mogą spalić historię. Jak coś to mogę mala podesłać i sobie wybierzesz coś ode mnie. :P

o boziu. Też mi wkręcili, że to będzie git, a u pojebany romans. Chociaż dobre książki w niej były zawarte. :D

Jak skończę obecne anime to zobaczymy, dzięki ziomek :P

Co powiesz na Fullmetal Alchemist? Nie jest to magia, lecz alchemia, w sumie jeden kij. Z*******e anime, tylko oglądaj FMA: Brotherhood, nowsze, lepiej się mangi trzyma i jest gites.

Oglądałem.

Aktualnie zajmuję się DxD. Myślałem, że to aż taki chłam, jednak w miare okej jest :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...