Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ta wersja GTA IV nadaje się do modowania?

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Możecie mi powiedzieć czy gra z tej aukcji http://allegro.pl/grand-theft-auto-iv-gta-4-gfwl-klucz-24-7-automat-i5672762987.htmlnada się do modowania? (chodzi mi o to, że jest pod windows games live). Korzystałem z kilku różnych poradników jak zmodować gta, min. ze strony gryonline i inside gaming, ale za każdym razem jest to samo - crash podczas ładowania. Wydaje mi się, że jest to spowodowane tym, że, no próbowałem to robić na piracie - mam oryginalną grę, ale nie mam napędu - żeby nie było, mogę podesłać zdjęcie... 

Z góry dzięki, chcę kupić to jak najszybciej :)

Czy może lepiej odżałować 30zł i kupić wersję steam?

Opublikowano

Poczekaj do jutra do 19, będzie promocja na Steam i tam dostaniesz działającą, dającą się zmodować wersję. Ostatnio wgrałem tam icenhancera (modyfikacja ENB) i hulało :)

Opublikowano

Poczekaj do jutra do 19, będzie promocja na Steam i tam dostaniesz działającą, dającą się zmodować wersję. Ostatnio wgrałem tam icenhancera (modyfikacja ENB) i hulało :)

W tej chwili jest za 20eurasów, myślę że nie przecenią więcej niż 50% ;d Dlatego zastanawiam się nad kluczykiem steam za 25zł

Opublikowano

W tej chwili jest za 20eurasów, myślę że nie przecenią więcej niż 50% ;d Dlatego zastanawiam się nad kluczykiem steam za 25zł

bez wyprzedaży była 75 albo 80% jak pamiętam, za 3 euro coś ;p

Opublikowano

Jakakolwiek oryginalna wersja gry nadaje się do modowania. Ta z aukcji też, bo to po prostu klucz do game live for windows, wersja Steamowa też tego wymaga.

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...