Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EraniS Karionies

Skladak17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdziłem jest parę bugów, pliczki niczym się nie wyróżniają nie jest w pełni wykorzystany potencjał source, no ale trochę pracy i coś fajnego mogło by się wykluć :D

Opublikowano

Nie ma po co tego rozsyłać. Pliki Cannzasa są z ogromnymi dziurami, dlatego na 100% nikt tym syfem nie wystartuje ;)

Potrzeba bylo wielu poprawek, przed startem ;)

Pozdrawiam

Właściciel projektów ProjectPC

- xTermy

Opublikowano

Nie polecam kupować tych plików, od razu lepiej wywalić je do kosza.
Nawet na hamachi się nie nadają. 
Nie dajcie się nabrać na tani bubel. 

Pozdrowienia dla "Technika" Cannzas'a. 

Opublikowano

Troszkę na tych plikach posiedziałem wgrałem swoją baze i jak narazie ładnie lata :P a kto tu mówi o sprzedaży :D

tak BTW to nie wiem kto sie bawił bymi plikami ale w questach czasami są takie jaja jak się przegląda że aaa szkoda słów :D co widziałem to załatałem "jak narazie"

Opublikowano

Troszkę tych plikach posiedziałem wgrałem swoją baze i jak narazie ładnie lata :P a kto tu mówi o sprzedaży :D

tak BTW to nie wiem kto sie bawił bymi plikami ale w questach czasami są takie jaja jak się przegląda że aaa szkoda słów :D co widziałem to załatałem "jak narazie"

Ale zobacz sobie Source Bazy :D .. 40 Graczy będziesz miał i heja :D :D usuwa wszystko :D .. Takie INFO się dostało .. Dlatego Eranis.eu Stoi i pracuje na innym source :D

http://forum.eranis.eu

Opublikowano

Pliki stoją na moim source więc nic nie pada :D

A no chyba , że :D .. Ogólnie pliki zostały sprzedane i Cannzas nie jest ich Właścicielem ,, więc dlatego zostało wszystko usunięte to co wstawił ;) + Banik za to że drugi raz wystawiał.. 

Uważaj lepiej  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...