Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić postać na łamacze?

Unic3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie do doświadczonych graczy. Robię postać na łamacze 1-25, 20-40 oraz 35-55 i teraz rodzi się moje pytanie:

Jaką klasę wybrać łuka czy maga oraz jakie sp kupić ? Dodam, że posiadam 18kk (w niedzielę będę miał coś koło 30). Kolejne pytanie to: Czy ktoś wytłumaczy mi jak mam resellać z 18kk + medalem na 3 albo 4 dni ? :D

@1373230489-U611928.pngKamyczeK.

@Endziu

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Za taki hajs to się nie pobawisz. Najlepszy jest woj, ale trzeba mieć warka z dużą ilością pkt. w defa i żeby miał trochę w atak min. to +12 moim zdaniem. EQ to jakiś elvin u7+5-8, zbroja na 55 jakaś, choć ciężko coś mówić, bo podałeś bardzo szeroki przedział lvli.  Kusza oczywiście winslet i dobrze w nią wrzucić jakieś tanie osło z sl defa/obrażen 5. Reski na 45 i 2 pary na 42 i 43. Jednak jak już wcześniej wspomniałem, na takie zabawy potrzeba pieniążków, dużo pieniążków. 

Co do resellu to nijak, bo taka suma nie nadaje się do niczego. Minimum do resellu, to takie 80-100kk, a najlepiej mieć 120kk, żeby móc kupić od kogoś itemki za 600nd i jakieś sp, ale 2 razy coś za 600nd. Ogólne założenie jest proste jak budowa cepa, kupujesz taniej, sprzedajesz drożej.

Opublikowano

@Endziu

Niby tak, ale jak ja mam nagle z 18,5kk zarobić te 80 ? :D A co do klasy to wolę maga i łuka, woj mi jakoś średnio się widzi. I zastanawiam się nad kupnem blue 99+9 coś w rodzaju tego, który jest teraz na nb, a może kupić poska ? Tylko powiedz mi jaki minimum + i j :D

@Edit

Najbardziej mi chodzi o 1-25 oraz 20-40.

A tak wgl. znasz kogoś kto ma taką postać ? :D

Opublikowano

Swojego czasu sam taką miałem i woj jest najlepszy. Z podziału mag/łuk, to wybrałbym łuka ze względu na sina i charge. Co do zarobku to polecam obecny event, da się duże sumki uzyskać.

Opublikowano

@Endziu

Wybrałem jednak maga, jakoś nie ogarniam łuka i u niego widzę tylko sina i ranga. Zakupiłem blue 74+9 po okazyjnej cenie i zamierzam skupić się na max 25 lvl'u, więc co polecasz mi kupić (oczywiście na maga :) )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

Ponawiam pytanie, gra magiem się znudziła i mam zamiar zrobić postać z 55+ na łamacz 35-55 do dyspozycji mam 22,5kk (do 19 uzbieram z 38-40). Teraz moje pytanie za ile kupię wara/bm/glad/sina/ranga 95-99j+0 jakie dobrać resy oraz wr i minimalne eq czy arm na 55 u6+8 od maximala jest dobry i za ilę kupie czysty arm u6+8 na 55 woj ? Proszę o odpowiedź najlepiej @Endziu . Chodzi mi o taką postać https://www.youtube.com/watch?v=IL5HsfHxDu0 .

Opublikowano

Ciężko będzie ci kupić takie sp, bo ludzie zwykle je ulepszają. Najszybszym i najtańszym rozwiązaniem byłoby sobie samemu wyexpić. Co do tego eq to nie mam pojęcia bo nie gram w NT już od dłuższego czasu, ale zbroja na 55 jest najlepsza do 70. Osło musi mieć % do obrony w pvp i jakieś uniki najlepiej, do tego zmniejszenie szansy na kryta i jakieś reski + naturalne przywracanie hp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...