Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę zainstalować Wiedźmina 3 z powodu ciągłych błędów.

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam taki problem otóż posiadam oryginalną grę wiedźmina 3 i podczas instalacji wystąpił błąd, że nie może odczytać pliku albo nie ma miejsca a ono jest. Mam też kod na gog.com, kiedy pobieram i instaluje Gog'a to wyskakuje błąd "aplikacja nie została właściwie uruchomiona 0xc00007b". Wiem, że na necie jest pełno takich błędów ale żaden mi nie pomaga. Pobrałem i zainstalowałem te visual c++ 2015 itp. Net. Framework mam już, chciałbym reinstalnać ale nie wiem jak ponieważ nigdzie nie wyskakuje okienko abym mógł to usunąć.

PS: Chcę podmienić pliki odpowiadające za ten błąd do folderu SysWOW64 i System32 ale wyskakuje mi błąd "odmowa dostępu". Nie ma innych użytkowników na tym komputerze po za mną więc powinienem być administratorem. Mam 64 bity, widnows 10.

Opublikowano

Musisz zainstalować wszystkie wersje Visual c++, nie tylko te z 2015. 2005, 2008, 2010, 2012, 2013 jest bardzo dużo wersji. Najlepiej też, jeżeli zainstalujesz zarówno wersję 32 bitowe, jak i 64 bitowe.

Wiem, bo jakiś tydzień temu też miałam problem z instalacją programów po formacie.

who cares?

Opublikowano

Musisz zainstalować wszystkie wersje Visual c++, nie tylko te z 2015. 2005, 2008, 2010, 2012, 2013 jest bardzo dużo wersji. Najlepiej też, jeżeli zainstalujesz zarówno wersję 32 bitowe, jak i 64 bitowe.

Wiem, bo jakiś tydzień temu też miałam problem z instalacją programów po formacie.

Nie pomyślałem o tym aby pobierać pełno jakiś programów. Jest to tak glupie, że aż pomogło.. Dzięki wielkie stary! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...