Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premku tanku?

Nakashi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem, nazbierało mi się trochę złotka, prawdę mówiąc nie mam co z nim zrobić.

Pomyślałem o jakiejś kolejnej premce VIII - coś godnego polecenia?

CDC, Mod.1, IS-6,T34, Jg 88 i 59-Patton - te zabawki posiadam.

Jak sprawuje się Panther 88, STA-1, M4A1 Rev. a może wiadomo coś o nowych premkach i warto poczekać?

Japońców nie mam  w sumie nawet zaczętych, więc STA przydałby się do misji. Nie wiele tego widać w grze, bo mod.1 bije go na głowę - warto się w to pchać?

Opublikowano

CDC, IS-6 lub T-54.

CDC ma mobilność i działo, IS-6 ma pancerz i działo, a T-54 ma wszystkiego po trochu, ale op nie jest. Jeździć jeździ, coś tam strzela, chociaż na Xt ssie, pancerz potrafi odbić.

Od siebie najbardziej polecam CDC, sprawia wiele frajdy, jest bardzo uniwersalny. 

Opublikowano

CDC, IS-6 lub T-54.

CDC ma mobilność i działo, IS-6 ma pancerz i działo, a T-54 ma wszystkiego po trochu, ale op nie jest. Jeździć jeździ, coś tam strzela, chociaż na Xt ssie, pancerz potrafi odbić.

Od siebie najbardziej polecam CDC, sprawia wiele frajdy, jest bardzo uniwersalny. 

Przeczytałeś co ja wgl napisałem...?

Opublikowano

Mój błąd, tak to jest jak się pisze od razu, a nie czyta, sorki :D.

Panterka to czołg bez większych zalet, działko nie najgorsze, ale pancerz ssie, mobilność słaba. 

STA-2 jeszcze gorzej. Penetracja bardzo słaba, mobilność ssie, pancerz taki jak STA-1, rzadko odbija (czasem jedynie od jarzma). Mobilność słaba.

M4A1 Rev. nie grałem, a zdania na jego temat słyszałem różne. Działko ma dość fajne, walnie za 400, penetracja niezła, nienajgorsza celność, ale jednak długo ładuje. Mobilność nie powala, przy CDC może się schować. Imo jest to bardziej HT niż med, ze względu na działo i mobilność. Z tej trójki którą wymieniłeś wybrałbym właśnie go, bo prezentuje się nieźle.

Opublikowano

Nie grałam STA-1 i Panter 8.8. Ale mam CDC i T34...wolę jednak T34, więcej zarabia i lepiej mi się gra z pancerzem...

CDC w dobrych rękach ugra znacznie więcej od T34, które jest niecelne, wolne, a pancerz wcale taki dobry nie jest. Do tego CDC ma znacznie lepszy dpm od T34. Gdyby tego było mało CDC jest znacznie celniejszy, pomimo niewielkiej różnicy na papierze. 

Opublikowano

T34 to taki muł z dużą lufą. Jak źle pojedziesz to nie postrzelasz, CDC typowy francuz - shot and hide.

CDC można ugrać więcej to fakt. Jednak ja pytam o inne czołgi ^^

Opublikowano

CDC w dobrych rękach ugra znacznie więcej od T34, które jest niecelne, wolne, a pancerz wcale taki dobry nie jest. Do tego CDC ma znacznie lepszy dpm od T34. Gdyby tego było mało CDC jest znacznie celniejszy, pomimo niewielkiej różnicy na papierze. 

Bzdura jest to, że jest niecelne, bo tylko skupia trochę długo, ale celność jest dobra..czy jest mułowaty ? Nie napisałam bym tego, jest taki jak IS-6 (Mniej więcej). Ogólnie chodziło mi, o zarobki, że CDC 2k dmg to 40-50k zarobku, a T34 to 60-80k.

Opublikowano

Bzdura jest to, że jest niecelne, bo tylko skupia trochę długo, ale celność jest dobra..czy jest mułowaty ? Nie napisałam bym tego, jest taki jak IS-6 (Mniej więcej). Ogólnie chodziło mi, o zarobki, że CDC 2k dmg to 40-50k zarobku, a T34 to 60-80k.

T34 jest droższy, więc zarabia więcej. Celny to on nie jest, nie oszukujmy się (mam zagrane 1k bitew?)

Opublikowano

Na ogólną celność pojazdu składają się 4 parametry:

- Celność maksymalna (0.35)

- Czas celowania

- Celność przy ruchu wieżą

- Celność przy ruchu pojazdu.

Mogę śmiało powiedzieć, że ma słabą celność. Delikatny ruch wieżą sprawia, że trzeba czekać chwilkę na skupienie. Takiego problemu nie ma nawet is-6. 

Jeśli chodzi o zarobki, to nie wiem jak Ty grasz. Ja mając 2k dmg na cdc mam też min. 60k kredek (z premką).

Opublikowano

Szczerzę to polecam Ci zostawić tego golda na free exp. Panther 88 to to samo co Panther II, STA-2 to samo co STA-1, M4A1 schodzi na hita od arty częściej niż Borsuk. Poczekaj na jakieś lepsze premki bo narazie nie ma nic ciekawego

Opublikowano

Ja osobiście polecam T-54 Mod'a. Mam na nim 5 perkową załogę i naprawdę wg mnie najlepsza zarabiaczka, którą się przyjemnie gra i wpada sporo kredytów. Teraz dostał buffa, więc cud miód.

Opublikowano

T34 jest droższy, więc zarabia więcej. Celny to on nie jest, nie oszukujmy się (mam zagrane 1k bitew?)

Co ma cena czołgu do jego zarobków? Nic.

Ja osobiście polecam T-54 Mod'a. Mam na nim 5 perkową załogę i naprawdę wg mnie najlepsza zarabiaczka, którą się przyjemnie gra i wpada sporo kredytów. Teraz dostał buffa, więc cud miód.

Przecież pisać, że ma T-54 ;x

Opublikowano

Sta kupiłbym ze względu, że nie masz stb i może się przydać do szkolenia

Widzę, że myślimy podobnie. Nawet nie do samego expienia załogi, a chociażby do kampanii, gdzie Japonia zawsze mnie blokowała.

W sumie to on na papierze nie jest najgorszy, bo w porównaniu z T-54 mod.1 wypada całkiem nieźle:

Penetracja na zwykłym ammo - 185mm, gold - 275mm :O

DPS ma większy, ale i pociski droższe.

Ma go ktoś? I przy okazji t-54 mod.1 do porównania?

Opublikowano

Na ogólną celność pojazdu składają się 4 parametry:

- Celność maksymalna (0.35)

- Czas celowania

- Celność przy ruchu wieżą

- Celność przy ruchu pojazdu.

Mogę śmiało powiedzieć, że ma słabą celność. Delikatny ruch wieżą sprawia, że trzeba czekać chwilkę na skupienie. Takiego problemu nie ma nawet is-6. 

Jeśli chodzi o zarobki, to nie wiem jak Ty grasz. Ja mając 2k dmg na cdc mam też min. 60k kredek (z premką).

Między innymi, że mi się lepiej i łatwiej gra T34 niż CDC, dlatego go odstawiłam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...