Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tu wyjść?

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 taka gra i od razu nie wiesz jak wyjsc? lol

Smurf i sobie nie radzisz? Kazdy miewa takie gierki, ale to nie znaczy, ze co chwile tak jest...

Po prostu go next game i tyle. 

@down to rob ace co runde to wygrasz takie gierki ;d

Opublikowano

1 taka gra i od razu nie wiesz jak wyjsc? lol

Smurf i sobie nie radzisz? Kazdy miewa takie gierki, ale to nie znaczy, ze co chwile tak jest...

Po prostu go next game i tyle. 

ale Lema juz nie dostane po 10, co to za zabawa?

Opublikowano

Co mamy Ci powiedzieć? Mecze na smurf kontach wygrywa się tak samo jak na głównych kontach - wygrywając 16 rund. Jeśli nie masz żadnego sensownego pytania albo pomysłu na dyskusję to będę zmuszony przenieść temat do kosza.

Opublikowano

Jak ja mam wygrac jakies gry na smurfie? 

attachicon.gifcsgo.png

Wywalilo mi akurat na chwile neta, wbilem jak typo kicknal ostatniego typa, 2 min pozniej sam wyszedl xD

Wiem że dostanę offtopic, ale dobrze ci tak, psujesz innym marzenia o wbiciu Globala a przez takich jak ty psujesz innym rozrywkę.

@topic

Może spróbuj kabel przewodowy, będzie lepszy internet wtedy

Opublikowano

Co mamy Ci powiedzieć? Mecze na smurf kontach wygrywa się tak samo jak na głównych kontach - wygrywając 16 rund. Jeśli nie masz żadnego sensownego pytania albo pomysłu na dyskusję to będę zmuszony przenieść temat do kosza.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...