Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ranga Query

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam. Mam wykupiony serwer na sloty na multigamingu i mam pytanie czy mogę zrobić rangę Query u siebie na serwerze? Bo słyszałem, że tylko serwery postawione na VPSie tak mogą.

Opublikowano

Jeśli Chodzi ci o range Admin Server Query to jedynie możesz ją nadać na vpsie lub voicevps na serwerze wykupionym na Sloty niestedy nie nadasz. Ale zawsze ServerAdmina możesz se zmienić nazwe na Query.

Opublikowano

Na serwerze na Slotach nie zrobisz rangi z większymi uprawnieniami niż ServerAdmin jedynie na vpsie lub voicevpsie zrobić wyższą range niż ServerAdmin.

Opublikowano

HALO HALO! Istnieje możliwość utworzenia rangi "ROOT" czyli ustawienia odpowiednio ustalonej permisji "power" i będzie prawie jak query lecz do mocy 75. :)

76561197995979834.png

• Przyjdę, pomogę, naprawię bądź zostanę Technikiem ts3 - KLIK

Opublikowano

Ale jemu chodzi o większe permisie od server admin jakie ma tylko Admin Server Query. Ponieważ stworzenie rangi o nazwie ROOT nic nie da jeśli chodzi o dodatkowe uprawnienia. (Root będzie miał te same permisie jak server admin czyli będzie to bez sensu).

Opublikowano

Mi chodzi, że nie nazwa ROOT tylko szereg uprawnień tworzących rangę "ROOT"...

Hehe.

@topic

Server admin ma najwyższe uprawnienia, więcej niż 75 nie zrobisz.

Reszta uprawnień to samo, na SA domyślnym masz największe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...