Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale - Powracam! I cała seria pytań.

Notrax3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;D tu dawny ReykezPL!

I teraz mam pytania!

1.Mam 3* lub 4* lvl, już nie pamiętam. I mam misję z bursztynami, nie zakładam tematu "kto chce ze mną grać" , w tym dziale; nikt się nie zgłosił czekałem miesiąc. Kto jest super miły i pomoże niech mi pisze na PW lub w komentach! Nagradzam lajkami ;d [NIEMIECKIE NT!!!]

2.Mam 50 ND czy tam 60. Miałem kupić tylko 50 na mroczusia, ale jestem nie na topie z niemieckiego, więc myślałem że płatność nie przeszła i wszystko raz jeszcze... Palnęło mi albo 100 albo 110 ;x na co wydać? Załóżmy że mam 60ND, propozycje poprosze ;d (pamiętajcie niemieckie nt)

3.Gdzie teraz u niemców warto expić joba / lvl, i żeby wpadał hajs (mam między 36-45 lvl'em , bo mam misję z bursztynami i mam juz sp1 woja ;x)

4. Szukam polskiej rodziny!!! Prosze o info na ten temat na pw!

5.I drugie najważniejsze, proszę o aktualne spolszczenia, iż niestety - nie mogę mieć zainstalowanego PL i Niemiekiego NT,

a spolszczenia szybko się "odaktualizują" prosił bym linka jeszcze raz do poradnika jak go zainstalować, i DL do aktualnego spolszczenia, ew. tam gdzie będzię się co jakiś czas spolszczenie pokazywać

Za wszystko nagradzam lajkami i najodpowiedzia!

@Edit

Mam polskie nd i prosił bym jakiś plik i poradnik do "Zniemczania" jeżeli można!

Daje lajki w profilu i tuta ;d

+ Wytłumaczcie mi coś z tym nowym "kołem fortuny" bo nie ogarniam tego + jeszcze jeszcze kilka pytań;

@Endziu

Dziękuje za ostrzeżenie, nie widziedziałem!

Mogę linka do tej giełdy?

//Endziu - zakaz handlu poza giełdą MPC

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Cześć ;D tu dawny ReykezPL!

I teraz mam pytania!

1.Mam 3* lub 4* lvl, już nie pamiętam. I mam misję z bursztynami, nie zakładam tematu "kto chce ze mną grać" , w tym dziale; nikt się nie zgłosił czekałem miesiąc. Kto jest super miły i pomoże niech mi pisze na PW lub w komentach! Nagradzam lajkami ;d [NIEMIECKIE NT!!!]

2.Mam 50 ND czy tam 60. Miałem kupić tylko 50 na mroczusia, ale jestem nie na topie z niemieckiego, więc myślałem że płatność nie przeszła i wszystko raz jeszcze... Palnęło mi albo 100 albo 110 ;x na co wydać? Załóżmy że mam 60ND, propozycje poprosze ;d (pamiętajcie niemieckie nt)

3.Gdzie teraz u niemców warto expić joba / lvl, i żeby wpadał hajs (mam między 36-45 lvl'em , bo mam misję z bursztynami i mam juz sp1 woja ;x)

4. Szukam polskiej rodziny!!! Prosze o info na ten temat na pw!

5.I drugie najważniejsze, proszę o aktualne spolszczenia, iż niestety - nie mogę mieć zainstalowanego PL i Niemiekiego NT,

a spolszczenia szybko się "odaktualizują" prosił bym linka jeszcze raz do poradnika jak go zainstalować, i DL do aktualnego spolszczenia, ew. tam gdzie będzię się co jakiś czas spolszczenie pokazywać

Za wszystko nagradzam lajkami i najodpowiedzia!

@Edit

Mam polskie nd i prosił bym jakiś plik i poradnik do "Zniemczania" jeżeli można!

Daje lajki w profilu i tuta ;d

+ Wytłumaczcie mi coś z tym nowym "kołem fortuny" bo nie ogarniam tego + jeszcze jeszcze kilka pytań;

1. Gdy będę w grze, to napisz. Ancelloan - KamyczekXD

2. Kup perfumy. Strasznie są drogie i bardzo szybko schodzą. ;)

3. Zimowy event - trenery/ciasta/zwoje ulepszeń pajamy - ogólnie wszystko.

4. Zapytaj mnie w grze.

5. - Pobierasz POLSKIE NosTale, a następnie zainstaluj.

- Pobierasz program HxD

- Znajdź w GŁÓWNYM FOLDERZE plik Language.dat, otwórz go HxD i zmień w pierwszej linijce z 04 na 01 Zapisz.

- Wejdź w folder NOSTALEDATA i otwórz plik NSlangData.NOS, a następnie kliknij ALT + R i w pierwsze rubryce wpisz code_pl, a w drugiej code_de i kliknij PODMIEŃ.

- Wszystko zapisz, odpal grę. Gotowe!

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKamyczeK.

Nie pamiętam na jakim serwerze gram, czy na Ancku, ale chyba tak ;x jak wbije to zobacze, dzięki za wszystko- jutro już pogramy, jeżeli gram na ancku xD.

pobieram juz polskie, HxD zaraz zainstaluje. Dzięki ;d

@Edit

potem dam troche lajeczkow w profilu

@Edit2

JEST!!! JESTEM NA ACELLOANIE ;D tak! Sprawdzilem - nostale mi sie pobiera juz mam 500MB... jeszcze potem aktualizacje i git.

d9xa4.png

Opublikowano

Kamyczek jakie wymagania do famki :v?

Pisz do mnie do gry, bo ten temat nie jest od tego.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKamyczeK.

Nie da sie podmienić w language.dat czy jakoś tak.. pisze coś takiego "Błąd otwarcia pliku:<adres pliku> w trybie zapisu. Odmowa dostępu"

Dlaczego!? pobrałem tego HxD poprawnie

@Edit

urochomiłęm jako admin i dało rade! nie potrzeba pomocy, sory za kłopot

d9xa4.png

Opublikowano

Dlaczego jak wchodzę na Nostale, to wszystko pisze "NONE" , każdy item i mobek ?: Proszę o pomoc! Misja pisze np;

Zbierz [none] i przynieś [none]

@Edit

Problem rozwiązany, wystarczyło że wszystkie pliki pozamieniałem code_pl, a nie tylko jeden ;x

d9xa4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...