Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z celnością :3

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam. Gram sobie naj Just Aionie od jakiegoś czasu i zauważyłam, że od kiedy wprowadzili ten najnowszy patch moje postacie strasznie missują w elitki/bossy na instancjach.

W zwykłe mobki nie ma problemu, w elitki poza instancjami też nie ma. Wczoraj przeszłam się łowcą na Sauro i kantorem na Kate, 70% moich skilli w bossa to były missy.

Czy coś się zmieniło z kamykami po tym patchu czy po prostu na tym serwerze jest coś zbugowane? Trzeba wkładać więcej macc/acc?

Łowcę mam bardziej zrobionego pod ktyt+attk, kantora pół na pół macc+kryt.

Pozdrawiam:3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­

Grasz na jednym z najbardziej zbugowanych ''emulatorów'' Aiona czego się spodziewasz? Sugeruje powrót do globala .

Global mnie nie kręci;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

jak można nie lubić globala? tylko na barusie takie dramy  :v 

w sumie to dziwne bo na sauro wystarcza jakies 2,8k acc :/ 

Opublikowano

­

jak można nie lubić globala? tylko na barusie takie dramy  :v

w sumie to dziwne bo na sauro wystarcza jakies 2,8k acc :/ 

Znudziło mi się farmienie kasy na gp ^^

2,7k mam na łowcy, czyli blisko a jednak sporo missuje. Przed wprowadzeniem patcha najnowszego nie miałam z tym problemu :s

Chyba muszę do nich napisać, może jakiś bug xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­

Znudziło mi się farmienie kasy na gp ^^

2,7k mam na łowcy, czyli blisko a jednak sporo missuje. Przed wprowadzeniem patcha najnowszego nie miałam z tym problemu :s

Chyba muszę do nich napisać, może jakiś bug xD

Ogólnie "zalecane" Capy na PvE w aktualnym patchu to 3.0 / 3.1k ACC więc z 2.7k możesz mieć Missy i zapewne tak Ci odpowiedzą.

Opublikowano

­

Ogólnie "zalecane" Capy na PvE w aktualnym patchu to 3.0 / 3.1k ACC więc z 2.7k możesz mieć Missy i zapewne tak Ci odpowiedzą.

Czyli zmiana kamyczków, które już nie dropią tak dobrze jak wcześniej xD Aion się stacza ;_; No nic, dzięki za wyjaśnienie :)

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...