Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam MPc.

A więc pobierałem sobie party do PW ze strony:

TUTAJ

Następnie pomyślałem ,że bd szybciej jeśli kilka partów pobiorę ze strony głównej SW. Okazało się ,że to było szybsze wyjście.

Po pobraniu wszystkich partów zdecydowałem się wypakować je z win-rara i wrzucić do osobnego folderu te wszystkie pliki ,tak aby powstał 1folder z grą.

Po chwili wyskoczył błąd z wypakowaniem :( , że z Part1nie umiał wypakować folderu czy tak pliku part5? (uszkodzony)

A part 1 pobierałem ze strony podanej wyżej.

Ok dojdę teraz do innego tematu rozchodzi się o patcha.

Teraz np jak pobiorę grę ze strony głównej ,wypakuje je do osobnego folderu to nie muszę pobierać patch'ów?

Chciałbym aby sama gra pobierała patche do tej gry (SW)? Czy trzeba pobrać ze strony głównej tylko patch 32,33 czy jakoś tak?

Proszę o pomoc. Nie spamujcie tutaj w tym temacie tylko podawajcie odpowiedzi na te pytania.

Za każdą odp.. będę dawał plusy ,no i też minusy :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Patche : Jeśli włączysz grę to się pojawi okienko i będzie do naciśnięcia AutoPatch ^^ to najlepsze wyjście.

Pobieranie : Nie działa ci jakiś to pobierz z innej strony np ściągnełeś wszystko z sendspace ( czy coś takiego ) to part1 np ściągnij z Zshare.

To PW a nie SW

Opublikowano

No poprawiłem błąd :)

Bardzo dziękuje za pomoc ,wszystko ładnie śmiga 0 lagów ,a także świetna grafika :)

Polecam

Można zamknąć temat. Chcesz + czy - ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...