Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z graniem na serwerze hamachi - dziwne trójkąty wokół kolegów.

sohonowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam,

Mam powazdy problem z hamachi gdy gralem z kolegami w te wakacje przez hamachi nie bylo zadnego problemu z niczym a gdy dzis chcialem to mam jakies dziwne trojkaty obok kolegow i szukalem po internetach ze cos tam w prferencjach ale jak to robilem to nic sie nie zmienialo i bylo problem ten sam (Wiem ze nie dziala bo nie moge odpalic serwa swojego dziala bez ip a gdy wpisze ip to juz dupa jest i po 5 s znika) i odkrylem taki kolejny problem gdy wchodze w siec i zmien ustawiania kardy sieciowej czy jakos tak to tam jest tylko 1 siec (ta glowna od kompa) i nie wykrywa tej wirtualnej o nazwie ,,hamachi" potem wchodzilem w manedzer uzadzen i tam pokazane jest ze jest ten hamachi tylko ze wlasnie tez ma ten zolty trojkat... i nwm o co  z tym chodzi fire walle  mam powylaczane antiwrusa tez i nic

A jak probowal z starsza wersjahamchi (1) to w ogole sie nie moglem zalogowac ale mi juz wykrywalo tego sterownika tylko ze go sie nie dalo wlaczyc.... a w tym manedzeze tez byl ten trojkat.. Probowalem tez dodaj w opcij ,,dodaj sprzet" i dodawalem te hamachi ale tez tez skutkow :/ wiec bardzo prosze o pomoc bo chcial bym pograc z kolegami w mc a tu nie moge :(

I probowalem tez odinstalowywac i instalowac na nowo i nic :/

Win 7 64 bit

Doszedłem do wniosku że ten sterownik nie jest podpisany cyfrowo i dlatego nie dziala i nwm jak to ogarnac pomoze ktos? probowalem instalowac na nowo i sciagac z innego linku i nic :(

Opublikowano

Problem rozwiazany wystarczylo wejsc w tryb bez wymuszania podpisu i dziala :) tylko trzeba za kazdym razem wchodzic w ten tryb zeby moc pograc z kims na hamahi ( niczym sie ten tryb nie rozni od innych jbc)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...