Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w pewną gierkę na przeglądarce i chciałbym mieć takiego bota tylko dla siebie ponieważ nie jestem nadziany a w ta grę żeby być dobrym trzeba włożyć trochę szmalu. A dzięki takiemu botowi miałbym szanse stać się lepszym graczem. Proszę o pomoc. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany to podam gg bo o jaką gierkę chodzi nie chce pisać na forum.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po 1 napisz co ma robic a po 2 to jaka to gra??? bo nikt bez tych informacji nie zrobi bota

DarkOrbit ja nie chce nagłośnienia tej sprawy. Mam nadzieje ze mnie rozumiesz. Aha bot ten ma bić alieny na mapie 1-2. Jeżeli chcesz mi pomóc dam ci passy do mojego kąta i zobaczysz jaka to mapa i w ogóle.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zeby zrobic bota trzeba grac by sprawdzic działane, a jak mowisz ma ci dać szmal to watpie by ktoś za free to zrobił zwłaszcza ze na mowym klijencie są problemy z botami i hackami

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

zeby zrobic bota trzeba grac by sprawdzic działane, a jak mowisz ma ci dać szmal to watpie by ktoś za free to zrobił zwłaszcza ze na mowym klijencie są problemy z botami i hackami

Ta gra nie ma na mnie zarabiać tylko zbierać walutę gry bijąc potworki w tym przypadku Uridium.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na jakiej zasadzie ta gra dziala? Klik na moba + klik na atak + zbierz drop + naladuj energie itak w kulko? ta?

To działa tak klikam na stworka wduszam control i znów klikam stworka dusze control.

lub 2 obcja

klikam na stworka dusze atak na pasku z amunicja i tak w kolko.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dodaj latanie po planszy, atakowanie okreslonych celów, ucieczka , sciganie kogos , operowanie bronia amunicja, zbiieranie roznych rzeczy itp. i to ma byc proste ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

dodaj latanie po planszy, atakowanie okreslonych celów, ucieczka , sciganie kogos , operowanie bronia amunicja, zbiieranie roznych rzeczy itp. i to ma byc proste ?

Szanowny panie robem ucieczka mi nie potrzebna operowanie bronia i ammo tez nie fakt latanie po mapie i zbieranie skrzynek bonusowych by mi sie przydało.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak mi się będzie chciało to napiszę tego hacka, może jutro po dzisiaj nie mogę być długo na kompie bo jadę w świat xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...