Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Opłaca Się Grać Dalej?

marcus15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kilka dni temu okradziono mi postać 74 lvl, na screenie 73 bo pól miecha wcześniej robiłem. Opłaca się grać dalej postacią czy sprzedać na allegro?? A jak grać dalej to jak zarobić na eq, na postaci miałem złodzieja +6 z kd +4 i stal +6 z kd +4 ogólnie 14k hp . Teraz mam jedynie trochę yang od kolegów dostałem 20kk co radzicie ?? Yang nie kupie na allegro na razie dopiero za półtorej tygodnia. Opłaca się dalej grać ??? jak załącznik nie wyraźny to tutaj link : http://img709.imageshack.us/i/revonm.jpg/

592a327a842a2_post-101215-127412890603_thumb.jpg

smallville-season9-promo.jpg
Opublikowano

Graj dalej jak masz 20kk to powoli jakos sie ulozy to wszystko

Nie lubie metin2 ale gram ^.^

metin2_wall08.jpg

W Metin2: Husky,Jablonski45,iLoVePets

Ratuj swoich przyjacieli:www.uniteddogs.com,Peta.org http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-w-sprawie-orzeczenia-bezwzglednej-kary-pozbawienia-wolnosci/66/4edb1574f9bbe414420000586cc78784

youtube.com/jablonski45 wejdz i dodaj ten film odnośnie Petycji

Ni e bądź cham jebnij -

Opublikowano

ProStoWRyj- pieniędzy mi nie brakuje nie o to chodzi bo mam na tydzień 200 zł kieszonkowych, czas też mam żyje jak człowiek treningi piłki nożnej, dziewczyna... ;> to było pytanie w sensie sprzedać > nowa postać czy grać dalej

smallville-season9-promo.jpg
Opublikowano

Sprzedaj ... ja niedawno skonczylem z metkiem i dobrze sie z tym czasem ale czasem z nodow nawet chce mi sie grac ale po prostu nie mam na czym bo all konta porozdawałem ;/ 

Obecnie gram w CrossFire , CombatArms , WarRock , Ava Online , Metin2 PL

Ostatnio jak zakladalem konto w ca mialem taki obrazek do przepisania ;] 

beztytuuzs.jpg

Opublikowano

Masz 20kk zrób sobie dropera na metiny 35. Zarób na jakieś eq na swoją główną postać a potem graj nią. Jak będziesz mieć jakieś lepsze eq to już można zarabiać głownym charem.

Opublikowano

Pokombinuj trochę,masz 20kk to już jakiś kapitał,pochodź po sklepach,poszukaj dobrych cen a sprzedawaj po normalnych a za jakiś czas będziesz miał tyle kasy że będziesz mógł sobie znowu takie eq zrobić

ale to tylko moja rada

Opublikowano

ta zrób dropka medali do 30 lv w lochach (bez expa oddawania) a potem jedz na fishbocie i zarobysz w 3 miechy na extra eq

Oddajcie minusy! :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...