Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje dla powracających graczy

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma chyba żadnych informacji dotyczących tych misji. Ja się nie logowałem od sierpnia i miałem na początku grudnia chyba. Ale oni to rozsyłają dziwnie jeden dostaje drugi nie. Sprawdź albo czekaj.

Opublikowano

Nie logowałem się przez 6 miesięcy, dziś pobrałem grę i nic nie mam.

Twój tatuś kerował staty, więc nie mów, że nie grałeś pół roku.

To przychodzi po 3 miesiącach chyba nieaktywności.

Opublikowano

Twój tatuś kerował staty, więc nie mów, że nie grałeś pół roku.

To przychodzi po 3 miesiącach chyba nieaktywności.

Nie, właśnie są przypadki że po miesiącu

Opublikowano

Widać WG i tak nie myśli typ zrobi misje i znowu przestanie grać zero logiki to tak jakby mogli dać tą misje starym graczom,którzy mają +2 lata aktywne konta.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Widać WG i tak nie myśli typ zrobi misje i znowu przestanie grać zero logiki to tak jakby mogli dać tą misje starym graczom,którzy mają +2 lata aktywne konta.

Czują zagrożenie (AW) i może spadło trochę ze statystyk bo inne gry wychodzą, ludziom się nudzi/wkurzają ich te fajne bitwy x10 z rzędu jak krew w piach. I te ich przełomowe "aktualizacje". A jak ktoś gra cały czas to po co mu coś dawać za free(świńskie konusy z Białorusi Logic). Czekam jak dodadzą te misje w sklepie dla tych, którzy ich nie dostali bo grają cały czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...