Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran i powrót do pulpitu w CS:GO

oskar20001000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie DM i nagle pojawia sie czarny ekran i wywala do pulpitu dodam ze gdy gram to ekran sie tak zacina (w sensie gram normalnie ale np. mam postac po kturej lataja jakies crashowane rzeczy xD) Pomocy! EDIT: Dodam ze to sie stalo po reinstalacji systemu ...

Opublikowano

Ktos pomoze ? :(

Po pierwsze... Zaaktualizuj sterowniki, jeżeli masz słaby komputer (ok. 2gb ramu oraz jakiś procek nie ważne ile rdzeni do 2,4) to radze zmienić... Na te czasy, aby mieć te 60 fps musisz mieć około 4gb ram, procek conajmiej 2,9 i jakąś kartę graficzną za kilka groszy.

Opublikowano

Po pierwsze... Zaaktualizuj sterowniki, jeżeli masz słaby komputer (ok. 2gb ramu oraz jakiś procek nie ważne ile rdzeni do 2,4) to radze zmienić... Na te czasy, aby mieć te 60 fps musisz mieć około 4gb ram, procek conajmiej 2,9 i jakąś kartę graficzną za kilka groszy.

Haha XDDDDDDDDDDDDDDD

Kolega na kompie 2gb ram procek 2x 2.7 i karta 9600gt gra na 100 fps, przy dużej akcji(smoke itp) spadają ale nie narzeka na grę, z resztą byłem i widziałem jak się u niego gra.

@ top

Sterowniki, to po pierwsze, po drugie wyczyść rejestr sobie, wyłacz antywirusa na czas grania.

Jeżeli nie pomoże to polecam format, będzie to najlepsza i najskuteczniejsza opcja.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Czesc problem minal ( -_- na 2 godziny) gralem myslalem ze jest ok po czym znowu to samo @PaTrOL *DG* nie próbowałem nic z tych rzeczy sam z siebie zaczal dzialac co do mojego kampa 8 gb ram gforce 970 i i-7 (8 rdzeniowy) watpie ze cos z tym nie tak sterowniki wgrane wiec raczej nic z tego ... prosze o pomoc :_; bo problem powrócił .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...