Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crashuje grę podczas ładowania mapy

CysseQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam podczas ładowania mapy (czasem wywala mi cs'a) - tak wiem zeby tam w pliku video zmienić wartość na "1" czy tam na "0" juz nie pamietam. I druga strona jest taka ze nieraz podczas gry wywali nawet 3 razy w trakcie meczu...

Co już robiłem i nie pomogło:

-sprawdzalem spojnosc plikow

-reinstall CSGO

-system nie dawno stawiany.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ref nie mam blue screenow ;/

Druga sprawa załaduje jedną mapę dm 10minut np pozniej zacznie ladowac sie 2 mapa i 100% szans na crash help me ;-; :(

@CysseQ

Opublikowano

Komuś niby jakimś cudem pomgła zmiany jakości cieni na najgroszą

Komuś innemu pomogło WYŁĄCZENIE uruchamiania CS'a w trybie zgodności (z Win 7/8 etc.) i odznaczyć uruchamianie jako administrator (trochę WTF, ale bugi cs'a nie przestaną mnie zadziwiać)

Jeszcze innemu pomogła zmiana rozdzielczości.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

@.eXe` Tak "CS:GO przestał działać" albo czasem nawet nie i jest czarny ekran i muszę offać proces csgo.

@PigmejQ muszę właczac przez Admina bo nie bede mogl grac mixów (kolejny bug ...) a z tymi cieniami zobacze i dam edita jak wroce do domu bo to moze byc przez to bo ostatnio zmienilem sobie jakos cieni.

Zmiane rozdzialki robilem juz dawno temu gram 4:3 na rozciagnietych bez paskow .

@Jojo. nie.

Opublikowano

#1 C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Counter Strike Global Offensive\csgo\cfg > video.txt > Edytuj > Zmień wartość "settings.mem_level" na 0.

#2 Przed łączenie się z serwerem wpisz do konsoli cl_disablehtmlmotd 1

Ile posiadasz pamięci RAM?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...