Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z podkręceniem monitora.

FikusPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam monitor SyncMaster 2243nw. Gdy próbuje zwiększyć ilość hz monitora np na 70 to przy zmianie są dwa czarne paski po bokach.Jeszcze na Windowsie 8.1 udało mi się zwiększyć ilość HZ dzięki sterownikom od karty r9 280x, a teraz one nic nie zmieniają.Pobrałem program CRU i po użyciu tego programu pojawiają się paski ;d.

Windows 7 Ultimate x64

Dodam jeszcze, że korzystam z przejściówki hdmi-dsub bo karta nie posiada wejścia d-sub ;d

Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani.

Opublikowano

Po cholerę ten Ultimate masz, ma nawalone niepotrzebnych usług i programów w tle więc z tego powodu będą problemy. Wyłącz niepotrzebne usługi systemowe, nie pamiętam jaka powodowała problemy. Czasem wystarczała na nim poprawka we wpisie do rejestru. 

To najgorszy z Windowsów 7  pod gry ale jak widać na torrentach innego nie mieli skoro go masz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Co należy do niepotrzebnych usług systemowych?

Windows Home Premium będzie lepszym wyborem?Jestem świeżo po formacie, więc nie ma problemu ze zmianą ;d

Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani.

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref 

Zmieniłem system na Windowsa 8.1 64 bity, a problem nadal występuje. Dodam że korzystam z przejściówki d-sub to hdmi.

Opublikowano

Temat do zamknięcia, sam rozwiązałem problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...