Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po co wpisuje sie coś w konsoli?

vouc3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komendy.

Ja ustawiam rate 80000 oraz cl_cmdrate 30, pomaga mi to z FPSami.

Jak ktos chce pocwiczyc to wpisuje sobie komendy na unlimited ammo itp.

image.png 

Opublikowano

W konsoli robisz niemal wszystko. Celownik, sensitivity, ustawiasz parametry serwera, dajesz sobie broń jak ćwiczysz, stawiasz boty itp.

tenor.gif

Opublikowano

Są jakies komendy na myszke ? Gram na dpi 400,w windows 6/11,cs 1,98 czyli tak jak pro gamerzy tylko jak ogladam filmiki to oni wiecej szuraja myszka niz ja,to dlatego,ze sie przyzwyczailem do tego dpi ?

Opublikowano

DPI ustawiasz pod siebie, tak zeby było Ci wygodniej grać, ewentualnie powoli zmniejszasz zeby sie przystosowac. Mniejsze DPI jest lepsze, poniewaz wtedy jest wieksza precyzja a to jest w cs bardzo wazne

Opublikowano

DPI ustawiasz pod siebie, tak zeby było Ci wygodniej grać, ewentualnie powoli zmniejszasz zeby sie przystosowac. Mniejsze DPI jest lepsze, poniewaz wtedy jest wieksza precyzja a to jest w cs bardzo wazne

Gówno prawda, że większa precyzja. Zależy od Ciebie, ja np gram na sens 3 i dpi 2.5k od samego początku i na mniejszym dpi po prostu nie potrafię grać i tyle. Ustaw pod siebie, na początku będzie źle Ci szło, a z czasem się przyzwyczaisz. 

Opublikowano

Gówno prawda, że większa precyzja. Zależy od Ciebie, ja np gram na sens 3 i dpi 2.5k od samego początku i na mniejszym dpi po prostu nie potrafię grać i tyle. Ustaw pod siebie, na początku będzie źle Ci szło, a z czasem się przyzwyczaisz. 

No jak grasz na takich opcjach, a potem zmieniasz na bardzo małe to się nie dziw, że grać nie umiesz, bo to trzeba się przyzwyczaić. Ja sam gram na nie wiem jakim DPI, sens mam chyba 4.5 (xD) i tak mi się dobrze gra, a w jakiś poziom jak pro playerzy nie celuję, gram dla zabawy, więc nie muszę mieć nie wiadomo jakiej precyzji i, żeby się obrócić o 180 stopni jechać myszką 2 metry :v

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...