Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Crew nie chce się uruchomić

tacata2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z grą the crew :

Podpis problemu: Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH Nazwa aplikacji: TheCrew.exe Wersja aplikacji: 1.0.8.0 Sygnatura czasowa aplikacji: 563ac6dc Nazwa modułu z błędem: TheCrew.exe Wersja modułu z błędem: 1.0.8.0 Sygnatura czasowa modułu z błędem: 563ac6dc Kod wyjątku: c0000005 Przesunięcie wyjątku: 00000000014bcf38 Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Identyfikator ustawień regionalnych: 1045 Dodatkowe informacje 1: d02e Dodatkowe informacje 2: d02e89bbc7ceb649336c45b9

Komputer spełnia nawet rekomendowane wymagania.

Prosze o pomoc

Opublikowano

Mam ten sam problem, wczoraj kupiłem grę z dodatkiem Wild Run po instalacji i po aktualizacjach ze strony Uplay wyskakuje taki sam błąd co robić pomóżcie :/

Opublikowano

Każdy ma ten problem i nie jesteś sam. Odinstaluj i zainstaluj uplay/the crew. Zaktualizuj sterowniki itp. tak odpisuje support, który najwyraźniej ma w dupie swoich graczy...­

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...