Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Składanka

KyoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie spoko. Fajny montage jak na początek. Ogólnie ten pierwszy klip z Vayne jest jakiś dziwny xD. Pośmiać sie można. Najpierw atakujesz miniony pod wieżą i giniesz. Ba to nic. Po tym wyzywa cie twój support, a pózniej pisze honor Vayne. Dla mnie spoko. Ogólnie spoko filmik :)

Ps. Jakie to elo? Silver ?

Opublikowano

Ogólnie spoko. Fajny montage jak na początek. Ogólnie ten pierwszy klip z Vayne jest jakiś dziwny xD. Pośmiać sie można. Najpierw atakujesz miniony pod wieżą i giniesz. Ba to nic. Po tym wyzywa cie twój support, a pózniej pisze honor Vayne. Dla mnie spoko. Ogólnie spoko filmik :) Ps. Jakie to elo? Silver ?

Pierwsza akcja miała na celu pokazać to, że niektórzy od razu "flejmią" , a nie wiedzą co tak na prawdę mogło się dziać.

W tym przypadku Ashe była zasłonięta przez obiekt turreta i nie dało się jej namierzyć :D

A elo to goldzik :p

Opublikowano

No powiem Ci, że podoba mi się Twój plejs :) Szczególnie ult :lenny:

Dzięki za ocenę, będę próbował więcej i więcej. A flashe faktycznie czasami niepotrzebne ale z drugiej strony to tez takie zabezpieczenie

albo ustawienie się do wbicia w ścianę (vayne). Flash też czasami dekoncentruje przeciwnika, ale to moje zdanie :p

Kiedyś mainowałem mida, na adc gram od jakichś 2 miesięcy .

Opublikowano

Pierwsza akcja miała na celu pokazać to, że niektórzy od razu "flejmią" , a nie wiedzą co tak na prawdę mogło się dziać.

W tym przypadku Ashe była zasłonięta przez obiekt turreta i nie dało się jej namierzyć :D

A elo to goldzik :p

Dało się, gdybyś zbindował sobie X'a albo klawisz A..

Hello there.

Opublikowano

Dało się, gdybyś zbindował sobie X'a albo klawisz A..

A przypadkiem nie namierzyło by to pierwszego lepszego celu? (w tym przypadku minion)

Opublikowano

Za bardzo pro nie jesteś, ale czego można oczekiwać od golda, jak na tą dywizje to nawet dobrze grasz, a montaż to troche słaby, popracuj nad nim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...