Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze ścinkami po powrocie laptopa z serwisu

sega12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kilka dni temu wrócił do mnie laptop z serwisu i pojawił się problem. Podczas grania można odczuć minimalne zacięcia, lecz to nie jest główny problem. Problemem jest długie zacięcie gry( gra się sama nie odcina, żeby gra się odcięła muszę zminimalizować grę do pulpitu i do niej powrócić) i dodatkowo zacięciom towarzyszy występowanie pojedynczych pixeli, nigdy nie doświadczyłem takiego problemu. Zrobiłem formata, przeinstalowałem steam, jak i cs'a kilka razy, lecz to nie pomogło. Gram na niskich ustawieniach graficznych, średnio mam ~200-250 stałych fps. Sterowniki są aktualne. Problem ten występuje tylko w csie, grałem kilka godzin w DotA 2 i nie spotkałem się z podobnym problemem. Wątpię, żeby laptop się przegrzewał. Osobiście nie znam się dokładnie na komputerach/laptopach, więc jestem w tych sprawach zielony i nie wiem jak zaradzić problemowi :/

Specyfikacja laptopa :

Procesor - Intel Core i7-2670QM CPU @ 2.20GHz

Karta Graficzna - NVIDIA GeForce GTX 460M

Pamięć Ram - 4gb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...