Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pełen projekt EraniS.eu - SF,DB,SOURCE,CLIENT

Invoice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 powyższych Panów pokazuję swój poziom inteligencji, który najwidoczniej zatrzymał się w wieku 8-latka.

On udostępnia pliki, a wy:".. i tak wystartuje"

To tak jakbym napisał kur, a kto inny by napisał wa( dla niemyślących łącznie tworzą całość, aczkolwiek oddzielnie wychodzi co innego. Chodzi mi tu o to,że Ci osobnicy piszą o czymś co nie interesuję innych czytelników) 

Co do plików, sprawdzimy i ocenimy ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

2 powyższych Panów pokazuję swój poziom inteligencji, który najwidoczniej zatrzymał się w wieku 8-latka.

On udostępnia pliki, a wy:".. i tak wystartuje"

To tak jakbym napisał kur, a kto inny by napisał wa( dla niemyślących łącznie tworzą całość, aczkolwiek oddzielnie wychodzi co innego. Chodzi mi tu o to,że Ci osobnicy piszą o czymś co nie interesuję innych czytelników) 

Co do plików, sprawdzimy i ocenimy ;)

Witaj.

Ja nie mam problemów z pisownią, takich jak Ty. Więc wypraszam Sobie, takie teksty w moją osobę. 

Musiałem przeczytać kilka razy Twoją wypowiedź, żeby zrozumieć o co w niej chodzi. 

Piszesz kolego na temat Shelii, nie mają pojęcia kim jest, nie znasz go. Z pewnością zagiąłby Cię kilkoma słowami  :(( 

Opublikowano

Miałem zhejtować za wrzucanie gówna na mpc, ale samemu napisał że gówno to git. DAM LAJKA BO ZAWSZE MAM BEKĘ Z TAKICH AKCJI, SUPER PROFESJONALNE SERWERY I SUPER PROFESJONALNE PODEJŚCIE.

CO TO K***A JEST HAHAHAHAHA

SaUOw2R.jpg

#EMERYTURA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...