Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rozwijać surę WP id zera pod DT

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę od zera zbudować sure WP i zatrzymać się przy DT by sie dorobic. Jak ją rozwijać? W sensie skille, status oraz jakie EQ sie przyda do expienia do 70lvla? Kasy na eq troche mam wiec moze byc troche drozsze :P Tak zeby od 35 lvla isc nawet do v1 od razu :) Z gory dzieki za pomoc.

Opublikowano

Coz ,takich tematow byla masa. Jesli chcesz sure pod typowego dropa to robisz ostrze zbroja strach.

Najwazniejsze zeczy na poczatku to dobry fms srednie najlepiej 40 zbroja 34 +9 5b mixujesz ja zeby miala hp i 10 do pz kd +4. Ebo +9 nawet czyste i jakies graty pod hp. Dopiero na 55 kup fenki z bonami. Wp wystarczy zeby mial dobre skile i luzem ogarnie dt

u1lc.png
Opublikowano

Jeżeli chodzi o surę wp dajesz ostrze/zbroja/strach. Staty różnie jeżeli będziesz miał eq hp możesz dawać cały czas INT jeżeli będzie brakować Ci życia dawaj 2 INT i PŻ. Tak jak mówiłem przyda Ci się ekwipunek z pż. Na początek jakaś srebna +9 potem jakieś białko. Ebo i kozaki +9 to na pewno, jakiś ciekawy fms z śr +30 z kd potwora. Na tym 70 poziomie przydadzą Ci się jakieś rosy atak/kryt. No i buff to podstawa.

Opublikowano

Sure najlepiej do 75 wyexpić wtedy idziesz na DT metka mordu klepać.
co do skilli jak up  Ostrze/Zbroja/Strach i jak będziesz mieć eq w +1,5k HP to tylko inta wal jak nie to 1 wital 2 inta.
a co do twojej YY+9 to najlepiej szukaj z bonami 1,5-2k HP 10 do pż i wartość ataku miło było by jeszcze mieć odbicie ciosu. Kd+4 defa uchyłki.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...