Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CoD2] Szukam servera Zombie

xmarcin122x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Witam , mam taką prośbę jeśli ktoś zna servery zombie z call of duty 2 to prosiłbym o podanie ip.Tylko chodzi o takie servery na których dało się grać zombie a nie takich co są same boty.Rozgrywka wyglądała tak że na początku wszyscy odradzali się w żólnierzy i tylko jedna osoba była zombie która mogła zarażać innych.Zarażona osoba odradzała się jako zombie i tak coraz to więcej.Dało się również kupować rózne gadżety za punkty z zabijania zombie zarówno żołnierzami jak np.ppsz z granatnikiem itp. jak i zombie np. granaty i inne.

Servery te wyróżniały się też tym że była możliwość glichtowania tj.wchodzenia dwóch lub więcej graczy na drabinie w siebie(chyba na 60fpsach) co pozwalało "latać'' czy też wspinać się do góry mapy i tym samym wchodzić w różne normalnie niedostępne miejsca na mapie.

Nie wiem cz w ogóle jeszcze istnieją bo grałem w to może z 5 lat temu albo dawniej.Ale pamietam że naprawdę super się grało i bym z chcią jeszcze raz zagrał.

Ps.Znalazłem może z jeden lub 2 servery ale nie ta wersja i nie mam pewności czy to nie są te zbotami .Istnieje możliwość "postarzenia" gry do poprzednich wersji np. 1.2 lub 1.1?Czy trzeba na necie szukać takich wersji?

2.Jeszcze druga pomniejsza sprawa to taka czemu po uruchomieniu cod mp na 1 profilu gracza mam niektóre servery inne niż na 2 profilu...?Przecież to bez sensu co na to wpływa?

Opublikowano

1. Nikt za Ciebie nie będzie szukał danego servera, bo nie wiemy jak on w ogóle wyglądał.

Możesz na przykład szukać na tej stronie -

2. Takie coś jest normalne w starszych częściach CoD. Ostatnio sobie też zainstalowałem CoD 2 i też tak miałem.

Opublikowano

Szukałem ale tam w większości są same server z botami zombie czyli nuda.A ja szukam tam gdzie dało się grać również zombie.Dodam że zombie miały skiny z half lifa.

A i nie chodzi o to zeby ktoś za mnie szukał tylko jeśli poprostu grał w to lub gra nadal to żeby napisał.

A i powtórze pytanie powyższe bo chyba to pozwoli mi znaleźć te servery.Jak zmienić wersję z 1.3 na 1.2 lub 1.1?Patcha wystarczy zainstalować czy co?

Opublikowano

Możesz spróbować tym sposobem co napisałeś. Dużo te patche nie zajmują.

Nie wiem jak jest w tych starych częściach, ale od 4 części tak się nie da.

Opublikowano

patchswitcher czy jakoś tak , dobry programik.Wystarczy mieć coda w najnowszej wersji i można swobodnie przełączać miedzy patchami bez ściągania żadnych.I chyba na nowszych codach też działa :).

Opublikowano

patchswitcher czy jakoś tak , dobry programik.Wystarczy mieć coda w najnowszej wersji i można swobodnie przełączać miedzy patchami bez ściągania żadnych.I chyba na nowszych codach też działa :).

Do większości CoDów są takie programy, ale nie podawałem przykładu do CoD 2, bo owego programu nie znałem do tej części ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...