Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jaką wersje serwera najlepiej postawić tryb serwerowy hardcore?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się na jaką wersje zrobić serwer hardcore. Pare pluginów autorskich i troche oczywiście publicznych. Prosił bym o odpowiedzi.

Opublikowano

Dawaj 1.7x

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

Oczywiście, że na najnowszej wersji. Najnowsza wersja jest według mnie najlepszym wyborem, a stare wersje już nie są takie modne i nie opłaca się cały czas na nich siedzieć lub robić serwery. Nowe wersje się rozwijają, tak samo serwer musi się rozwijać wraz z najnowszą wersją. 

Opublikowano

Oczywiście, że na najnowszej wersji. Najnowsza wersja jest według mnie najlepszym wyborem, a stare wersje już nie są takie modne i nie opłaca się cały czas na nich siedzieć lub robić serwery. Nowe wersje się rozwijają, tak samo serwer musi się rozwijać wraz z najnowszą wersją. 

Ja bym robił na 1.7.x a co do twojej wypowiedzi lord szanuja ja itp ale chcesz robić hardcore na 1.9 serio tam maja byc 2 miecze czyli 2 razy większy dmg i do tego kox osłabiony ja podziękuje :D strzały które będą zatruwać itp to będzie mc z modami ale bez nich xD:D

Opublikowano

Użyj paperspigota. Na serwer będą mogły wchodzić wersje 1.7.x i 1.8.x

Możesz dodać również protocolsupport (plugin) który jeszcze bardziej rozszerzy wersje (bodajże jest wtedy od 1.5.x do 1.8.x)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...