Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga

XXrexonXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Niedawno mój kolega grał sobie na moim koncie i na 3 rankedy wygrał 2. Po tych dwóch wygranych miałem awans do s6. Później gdy pomyślałem, żeby znów zacząć grać częściej w csa, zagrałem sobie mecz na goldy z kumplami (mecz wygraliśmy). Myśle sobie o jak fajnie, bo grając na wyższe rangi szybciej awansuje. I to wszystko popsuło to, że jak zagrałem sobie mecz na silvery i przegrałem to spadłem do s5. Dlatego ogarnąłem sie i grałem na goldach ew. na silverkach. Wygrałem kilka meczy, kilka przegrałem i 1 zremisowałem. Lecz teraz zastanawiacie się dalej o co mi dokładnie chodzi. A chodzi o to, że w tym tygodniu ostro cisnąłem i wygrałem 10 meczy pod rząd (na goldy z tego 2-3 na silvery) i dalej nie ma awansu. Ogólnie to stat najgorszych nie mam (nie zamykam), MVP też zdobywam. Więc w czym problem?

Opublikowano

Cześć. Niedawno mój kolega grał sobie na moim koncie i na 3 rankedy wygrał 2. Po tych dwóch wygranych miałem awans do s6. Później gdy pomyślałem, żeby znów zacząć grać częściej w csa, zagrałem sobie mecz na goldy z kumplami (mecz wygraliśmy). Myśle sobie o jak fajnie, bo grając na wyższe rangi szybciej awansuje. I to wszystko popsuło to, że jak zagrałem sobie mecz na silvery i przegrałem to spadłem do s5. Dlatego ogarnąłem sie i grałem na goldach ew. na silverkach. Wygrałem kilka meczy, kilka przegrałem i 1 zremisowałem. Lecz teraz zastanawiacie się dalej o co mi dokładnie chodzi. A chodzi o to, że w tym tygodniu ostro cisnąłem i wygrałem 10 meczy pod rząd (na goldy z tego 2-3 na silvery) i dalej nie ma awansu. Ogólnie to stat najgorszych nie mam (nie zamykam), MVP też zdobywam. Więc w czym problem?

Ehhh... wytrwałości... Ja po 16 meczach awansowalem do lema. Masz 10 winnów? To graj dalej, im więcej zwycięstw (chodzi mi tu o ilość mvp) tym większa szansa na awans. 

Opublikowano

Właśnie coś też ostatnio zauważyłem, bo mój kolega miał jakiś czas temu spadek do G3, przegrał 2 pod rząd i ma G2, nie tylko on, ale to większość moich znajomych

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Mój kolega miał 8 wygranych, po czym przegrał 1 mecz i spadł xD

Może to i lepiej, ludzie będą grać na rangach na jakie zasługują - spadli, jeśli będą mieli awans to znaczy, że grają na danym poziomie (chociaż przez 1 przegraną spaść to w sumie chu*owo).

tenor.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKamciowski

Jak gra sie samemu to nie zawsze jest przyjemnie i to w dodatku na silverach. Jeszcze jak trafisz na ruska to wogóle... Najlepiej gra sie z kumplami wtedy jest z*********e.

Opublikowano

Grałem na smurfie (konto kolegi, mge), parę meczy wygranych już dawno po awansie, w każdym po 30 fragow, następnie 1 mecz przegrany (40 fragow i z 10mvp, w teamie warzywa po 4 fragi drugi może 10... To jest teraz kalach ), przegrana chyba 16-12 i... Derank! Miałem bekę przez cały dzień.

Opublikowano

Valve coś pisało na temat tych rang :) . ja po 2 z Lema do Supreme wbiłem :) Przegrałem 16:14 (dobry mecz) "38/9/18" I spadłem do Lema :) Teraz mam znowu Supreme .. 

PS : System Rang jest już tak bardzo skatowany , że to szkoda gadać :(

Czasami to się tak człowiek zastanawia , dlaczego tak jak w 1.6 nie zostało i czemu to zmienili bo chyba nikomu to nie przeszkadzało :) :>

Opublikowano

­Również miałem podobną sytuację, wygrywałem prawie wszystko, carrowałem team, i co ciekawe grałem aż na supremy! (Miałem LE)

Przegrałem jeden mecz 16:10, i automatycznie spadłem do szeryfa. Porażka.

Może i to jest okej, ale myślałem że zasługuję na wyższą rangę, no cóż - idę carrować szeryfy...

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

No tak... Dodali coś nowego i oczywiście musieli też coś popsuć m.in. fullouto, celność pistoletów no i system rang. Ale co zrobisz? Nic nie zrobisz. Trzeba będzie bardziej zapracować.

Opublikowano

No tak... Dodali coś nowego i oczywiście musieli też coś popsuć m.in. fullouto, celność pistoletów no i system rang. Ale co zrobisz? Nic nie zrobisz. Trzeba będzie bardziej zapracować.

Ten system rang specjalnie tak zrobili. Fullauto chyba już poprawili

tenor.gif

Opublikowano

fajnie że tak szybko się spada bo te boostowane ścierwa trafią tam gdzie ich miejsce powinno być ale z drugiej jak przegrasz meczyk przez trolla albo derankowców i spadniesz to nie jest fajne a jak zreportujesz gościa z grefieng i dostanie bana to i tak nie zwrócą ci punktów elo tak jak przypadku bana za cheatera 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...