Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z myszką SS Rival w CSie

Skipperek70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj kupiłem ss rival i ustawiłem wszystko elegancko i zacząłem grać ale gdy tylko wszedłem na serwer zmienił się kolor myszy -.- na inny ciągle. Ktoś wie jak to naprawić ? I drugie pytanie jak to możliwe że pro gracze używają dpi na poziomie 450 ? u mnie jak tak ustawie to masakra tak sie wolno rusza ... ktoś wie od czego to zależy normalnie dopiero od 800 dpi się robi. Pozdrawiam.

Opublikowano

Skoro działa Ci na 800dpi to czemu chcesz grać na 450dpi? xD Możliwe że mają zmienione sensitivity w windowsie + inne w grze, ustawienia koloru masz w sterownikach od myszki bo mysz ma osobne opcje kolorów pod csa, możesz ustawić żeby zmieniała kolor w zależności od ilość życia, amunicji, % headshotów itd :)

Opublikowano

Pro playerzy maja małego sensa ponieważ w cs liczy sie precyzja. Pytanie tez jakiego masz ustawionego sensa w grze i sensa w windowsie. A co do myszki to wszystkie ustawienia apropo kolorów zmnieniasz w oprogramowaniu dostarczonym przez producenta

Opublikowano

z kolorami sobie poradziłem, ale ten sens mnie denerwuje ;/ mam 450 dpi i 3 w grze a w menu rusza sie jak mucha w smole

Opublikowano

z kolorami sobie poradziłem, ale ten sens mnie denerwuje ;/ mam 450 dpi i 3 w grze a w menu rusza sie jak mucha w smole

Ustaw większe DPI. Jak pro playerzy grają i mają takie DPI to oni jeżdżą myszką po całej podkładce, która ma z 70 cm ^^. A skilla Ci takie coś nie doda, no chyba, że masz jakiegoś globala.

tenor.gif

Opublikowano

Suprema mam, ale byłem globalem. ttp://wrzucaj.net/images/2015/12/20/95e75f2ac26d60894b6387fc0ccd995f.png
Wogóle dziwnie się ta myszka w csie rusza :v

Opublikowano

Suprema mam, ale byłem globalem. ttp://wrzucaj.net/images/2015/12/20/95e75f2ac26d60894b6387fc0ccd995f.png

Wogóle dziwnie się ta myszka w csie rusza :v

Jaka podkładka i SS Rival czy SS Rival 100? 

Opublikowano

Ustaw większe DPI. Jak pro playerzy grają i mają takie DPI to oni jeżdżą myszką po całej podkładce, która ma z 70 cm ^^. A skilla Ci takie coś nie doda, no chyba, że masz jakiegoś globala.

To prawda, mam na biurku podkładkę 1mx1m. Jak nie da ci to skilla to masz rację. To jest główna droga by skilla osiągnąć! Już widzę cie strafeujacego z drugiego końca longa z wysoką czułością, jak w ogóle namierzysz na kogoś to gz. Niska czułość to podstawa w CS, to nie bf czy cod.

@topic próbujesz uparcie znaleźć rozwiązanie zamiast wpisać raw_input 1 lub odznaczyć wszystkie opcje w ustawieniach systemowych myszki i 6/11 czułość

PS. Oczywiście na biurku qck+...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...