Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nervarien

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pracownik Twitch'a nie widziałem, że Nervarien ma pozwolenie na "wspólne oglądanie" dlatego zbanował jego konto.

Opublikowano

"wspólne oglądanie IEMA, tak bardzo smutne ze robi to tylko specjalnie i włącza subscribe mody, aby dostać więcej subów, więcej hajs z reklam i więcej donate.

Dla mnie ten gówniak już dawno powinien zniknąć z tego twitcha jak ten brudas dis. Jego streamy są tak nudne, że mógłbym walić konia nogą i lepiej bym się czuł.

Szkoda, że go odbanowali. Keepo.

Opublikowano

"wspólne oglądanie IEMA, tak bardzo smutne ze robi to tylko specjalnie i włącza subscribe mody, aby dostać więcej subów, więcej hajs z reklam i więcej donate.

Dla mnie ten gówniak już dawno powinien zniknąć z tego twitcha jak ten brudas dis. Jego streamy są tak nudne, że mógłbym walić konia nogą i lepiej bym się czuł.

Jego streamy nie są nudne skoro oglada go pare tys osob, to ze tobie sie nie podobaja to nie znaczy ze kazdemu... 

Opublikowano

Jego streamy nie są nudne skoro oglada go pare tys osob, to ze tobie sie nie podobaja to nie znaczy ze kazdemu... 

Opublikowano

Witam pana gimbusa

Po 1 submod jest wyłączony a włącza się go na 2-3 minutki jeżeli chat wyjątkowo przesadza po 2 mozna normalnie pisać i nie jest wymagane od ciebie kupno suba by móc sobie popisać. Nikt ci nie każe oglądać jego streamów ani streamów Disa, jeżeli nie masz pojęcia o tym że muszą być reklamy bo to jego praca i on musi sie z czegoś utrzymywać. Co do wspólnego oglądania robi to by widzowie mogli sobie poogladać razem z nim bo normalnie mógłby mieć wyjebane i oglądać sobie sam a widzowie lubią z nim oglądać. A i najpierw ty zacznij streamować i pokaż jak potrafisz zainteresować swoją osobą  sporą ilość internetu a potem się wypowiadaj.

Opublikowano

Praca?

On prawdziwej pracy nigdy w życiu na oczy nie widział.

Jeżeli chce się z czegoś utrzymać to do łopaty.

On niczym nie zainteresował, chyba że takich frajerów życiowych jak on. Popularność zdobył kiedyś, teraz jest zwykłym słabiakiem a gimbaza i inne brudasy go oglądają bo nie mają pojęcia o tym, że jest słaby.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

dziwne maja te zasady bo odpalil iema na twitchu tak samo moze włączyć telewizor i odpalic na streamie mode na sukces :D.

Praca?

On niczym nie zainteresował, chyba że takich frajerów życiowych jak on. Popularność zdobył kiedyś, teraz jest zwykłym słabiakiem a gimbaza i inne brudasy go oglądają bo nie mają pojęcia o tym, że jest słaby.

dupka boli ? on z tego twitcha ma wiecej kasy niz tym przez caly miesiąc z zapierdalania na tej łopacie elo 

Opublikowano

Ja nie rozumiem po co go ogladac.. na streamach prawie nic nie mowi a jak juz cos powie to mruczy pod nosem, skillem tez nie grzeszy w porowaniu do innych streamerow. O co chodzi z tym jego "trendem"?

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

@frectus 

w polsce nie ma takiego wyboru jesli chodzi o streamerów niż jesli chodzi o angielskich streamerów. w polsce to jedynie jego streamy osiągają 1-5k i może overpowa delorda, gucia  w wakacje imba tez streamuje. dlatego ludzie oglądają jego streamy bo są często i nervarien jest dobrze znany jesli chodzi o lola. są jeszcze jacys streamerzy po max 100 osób których jest jak grzybów. w anglii mamy dabblelifta, imaqtpie, gosu których streamy mają 10k+ napewno.

Opublikowano

Praca?

Są ludzie którzy też mają prace typu nic nie robie ale hajs ciągne i nie koniecznie robią przy łopacie. Skoro znalazł na ten czas sposób na zarobek to zarabia i  nie tylko on tak zarabia lecz zarabia tak spora ilosc streamerów i youtuberów a komentarz typu on tyle zarabia a nic nie robi jest taką zazdrością do tego że on robi takie cos i ma pieniadze a ja musze pracować w inny sposób.

Ja nie rozumiem po co go ogladac.. na streamach prawie nic nie mowi a jak juz cos powie to mruczy pod nosem, skillem tez nie grzeszy w porowaniu do innych streamerow. O co chodzi z tym jego "trendem"?

Jednocześnie moge powiedzieć żebyś odpalił streama i zaciekawił swoją osobą sporą ilość widzów. I jego widzami nie są tylko gimbusy bo po 1 gimbusy są wszędzie teraz, wiec najpierw coś pomyśl zanim coś napiszesz.

Opublikowano

Bylo zapytanie o to dlaczego dostal bana, dostalem odpowiedz, odbanowali go, a wy przegrywy zyciowe od nerwy spamujecie mi juz w wyczerpanym temacie

Jesli ktos sadzi iz nie powinno sie go ogladac, bo jest najzwyczajniej nudny i skillem nie grzesszy to uszanujcie to i nie probojcie mu wmawiac ze jest inaczej, no bo po co? wielcy obroncy internetuf?

chialbym napisac ze mozna zamknac, ale skoro chcecie o brudasie dyskutowac prosze bardzo, z checia poczytam wasze wypociny

­

Opublikowano

Chłopaki się jarają bo "zarabia tysiące" miesięcznie na twitchu, to przecież on musi być super ekstra. Później wyrośniecie na takie wymoczki jak on i będziecie bali się wyjść z domu.

Dalej próbujcie pieprzyć głupoty jak to kogoś dupa boli, jak dla mnie to on może miliony zarabiać na Was dzieciaki ale i tak jest i będzie zerem i nieudacznikiem życiowym.

Są dziesiątki streamerów zagranicznych, którzy koszą na tym kilka razy tyle co ten brudas a wyglądają normalnie i mają normalne życie. Do tego to co robią jest fajne i ciekawe. To co robi ten wymoczek jest nudne i jeszcze grać nie potrafi.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Chłopaki się jarają bo "zarabia tysiące" miesięcznie na twitchu, to przecież on musi być super ekstra. Później wyrośniecie na takie wymoczki jak on i będziecie bali się wyjść z domu.

Dalej próbujcie pieprzyć głupoty jak to kogoś dupa boli, jak dla mnie to on może miliony zarabiać na Was dzieciaki ale i tak jest i będzie zerem i nieudacznikiem życiowym.

Są dziesiątki streamerów zagranicznych, którzy koszą na tym kilka razy tyle co ten brudas a wyglądają normalnie i mają normalne życie. Do tego to co robią jest fajne i ciekawe. To co robi ten wymoczek jest nudne i jeszcze grać nie potrafi.

zarabiasz 900 zl na miesiąc i placzesz ze jest nieudacznikiem bo zarabia przez internet :D ba w grania w gry xD.Skoro on jest slaby a ty jestes mechaniczny w c**j to czemu nie zaczniesz stremowac ? 

Opublikowano

zarabiasz 900 zl na miesiąc i placzesz ze jest nieudacznikiem bo zarabia przez internet :D ba w grania w gry xD.Skoro on jest slaby a ty jestes mechaniczny w c**j to czemu nie zaczniesz stremowac ? 

ale nervarien gra jak gówno to trzeba przyznać xD

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

ale nervarien gra jak gówno to trzeba przyznać xD

Może i gra jak gówno ale przyznajmy że nieźle zarabia na twitchu. 

Podobno chodzi plotka że razem z DisStreamem mają grać w ROCCAT. 

Opublikowano

Może i gra jak gówno ale przyznajmy że nieźle zarabia na twitchu. 

Podobno chodzi plotka że razem z DisStreamem mają grać w ROCCAT. 

Się uśmiałam, prawie wyplułam herbatę na monitor. 

No co, zrobił hype na siebie, inni podłapali i tak oto mamy fenomen nervy.  :v

Opublikowano

Jakby cie dupa nie bolala to bys tak nie płakał. Co cie interesuje co on robi? Idz lepiej sie zajmij swoja łopata :)

Opublikowano

Pochwal sie swoimi umiejetnosciami i skillem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...