Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery pokemonów na dzień dzisiejszy

xorots.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie. Szukam dobrych i stałych pokemon otsów gdzie nie ma w miare dużo bugów i gra na tyle ludzi zeby mozna bylo razem zrobic questy czy poexpic. Moje drobne wymagania to jedynie aby to nie byl cos typu poke-evo gdzie exp jest wolny i zniecheca do grania :P Może coś tworzycie ? Tak czy siak wypowiadajcie się, na pewno nie jednej osobie przyda się tutaj pare linków do stron z dobrymi otsami :P 

Opublikowano

Problem polega na tym że chodzi mi o odpowiedniki real pokemonów. PXG jest najlepsze to fakt, ale ostatnie aktualizacje, exp raty zniechęcają do gry... Tak więc chodzi mi o OTS a nie REAL POKEMON :P

Opublikowano

Zmierzam do znalezienia luźnego serwera gdzie level nie gra roli przy łapaniu pokemonów, gdzie level jest tylko tłem do pierwszorzędności nad pokemonem... Jeżeli nie znacie takich słów ani mnie nie rozumiecie to moim zdaniem macie maksymalnie po 15 lat jak pan "Debiutant III" u góry... Pozdrawiam.

Opublikowano

Jednak tyle lat nie mam tu Cie zaskocze. Gubisz sie w tym co piszesz.Przeczytaj sobie swoje posty,a potem sie do mnie pluj chlopcze. Po 2 istnieje cos takiego jak ots lista,fora gdzie znajdziesz prezentacje serwerow.Wystarczy poszukac i uzyc rak. 

"Pozdrawiam"

Opublikowano

Co tu dużo gadać... Czy tam 'pluć się", nie gubię się w tym co pisze tylko może dla Ciebie jest to natłok informacji... Konkretnie mówiłem o co mi chodzi a Twoje zdanie mnie najmniej akurat obchodziło,aroganckie zachowanie do prostego pytania, ale nie odpisać dla takiego "agresywnego" inteligenta to jednak byłoby to zbrodnią tak więc bez pozdrowień tym razem, bo może jeszcze Cię tego słowa w szkole nie nauczyli ale obyś się już tutaj nie wtrącał, gdzie chcą grzecznie porozmawiać dorośli... Do widzenia, albo(najlepiej) nie...

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...