Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę się wymieniać, o co chodzi?

lukaskozak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam konto od dosyć długiego czasu. Nigdy nie przejmowałem się tym że nie mogę zapraszać nikogo na steam. Dzisiaj jednak kolega przesłał mi parę rzeczy na to konto. Chciałem wpłacić to na csgodouble. Próbuje a tu mi piszę że Bot error: Your account is trade banned. For more information please try sending a trade offer to a friend. Myślę sobie dobra sprawdze a tu mi pisze ze your account does not meet the requirements to use the future. O co chodzi?

Opublikowano

A masz je odblokowane w ogóle? Wpłacałeś 5euro? Bo nie wygląda.

Ja mam ten sam problem a 10 euro wpłaciłem, i pisze mi Bot error: Your account is trade banned. For more information please try sending a trade offer to a friend.

Opublikowano

A co to? (jeśli to steam guard to mam)

Kolejne zabezpieczenie steama, musisz pobrać apkę Steam na telefon i tam aktywować mobilne tokeny.

tenor.gif

Opublikowano

Musisz ściągnąć Steama na telefon i tam dalej już ogarniesz :) W ustawieniach zmieniasz z e-mail na mobliny token.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...