Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor

Pawelek1148

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie będę owijał w bawełnę poszukuje Sponsora do serwera CS 1.6 posiadam paczki z roku 2014 umiem edytować oraz pisać pluginy  AMXX siedzę już około 5 lat w tym. Posiadałem dużo serwerów które przynosiły duże zyski oraz były one na popularnych sieciach CS 1.6 a że idą święta pomyślałem że można reaktywować projekt który bardzo podobał się graczom oraz przynosił dość duże zyski. Jestem aktualnie w polsce wylatuje w poniedziałek za granice na święta, moglbym sie podjąć stworzenia projektu cs oraz strony www z unikatowym szablonem lecz oczywiście brakuje tutaj $ wiec jeżeli jest jakiś człowiek który nie pożałuje wyrzucić paru set zloty na projekt to zapraszam.

Kontakt Prywatna Wiadomość GG 51387875

Opublikowano

Również nie polecam tego pana,oszust ;)

Dowody jeśli ktoś będzie chciał podeśle na pw ;)

Uhhh mój Dream Dream Dream<3 a zarzuć tymi dowodami  :lenny: .

NIE POLECAM UŻYTKOWNIKA! OSZUKAŁ MNIE! ZABRAŁ KONTO ZMIENIŁ HASŁO! MIAŁEM Z 100ZŁ W PORTFELU A ON TO UKRADŁ NIE UFAĆ MU! 

A w tej bajce były smoki? 

Uhh jak lizaka ci w podstawówce kradną to tez na policje lecisz?  :((. Tak to jest panowie robić jakiekolwiek interesy z gówniarzami 12-15 lat. A ten kradnie pliki a robisz serwer dla gnoja i pomagasz bo nawet nie wie co to jest FTP a ten Cie jeszcze od złodziejów skurwisko wyzywa eh szkoda słów wez ten serwer w pizdu i wyp odemnie zerze. 

Nie polecam 

Ja cie też nie Polecam 

3 post out. 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...