Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elencia2 [DE]

Degistive3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GRAM W JINNO

FAQ 

Po pobraniu clienta trzeba włączyć patchera i clienta za aktualizować

1 :  dotyczy teleportacji , aby się gdziekolwiek prze teleportować trzeba za kupić u handlarki ( po kliknięciu  wybieramy  pierwszą opcję ) i kupujemy pierścień o nazwie Warping

2 : dotyczy skili na P , po wybrany skili  udajemy się do Handlarki ( po kliknięciu wybieramy pierwszą opcję ) i kupujemy mały czerwony trójkąt znajduje się dokładnie przed rosami i nazywa się jakoś R

3 : dotyczy expienia , po zakupieniu pierścienia teleportacji ( Warping ) robimy EQ z jak największą ilością HP i idziemy na V2 lub V1 pająki  , orków lub czegoś podobnego niema

4 : dotyczy duengonów , na serwerze znajdują się 4 duengony : DK , nemere , razodor a 4 jest jakiś specjalny nw co tam jest ( jeszcze ) :D , na wszystkie można iść sam lub w PT

5 : dotyczy spolszczenia , spolszczenie da się zrobić tylko jest mały problem po wybraniu postaci pokazuję się błąd i pisze w nim tylko ?????????????  możliwe że trzeba coś jeszcze dodać np. mapy itp do moda

6 : inne  , na start dostajemy 55 LVL a max to 120 lvl , jest z kim robić PVP 

LINKI

Strona główna : http://elencia2.com/

Download : http://elencia2.com/index.php?s=downloads

Prezentacja

HE4kg.pngkt13g.pngcjW3b.pngrUlgb.pngZetAg.pngJIAle.png7qyIh.png

dVqMb.pngaTvVc.png1eJRg.pngdjtWc.pngxI6rh.pngBGl1d.pngZdAJc.pngEpTwe.pngMtAYb.pnguk9dh.pngdtrwe.pngSOv8d.pngjZwfh.pngITx1d.png3m4Zc.pngIE3ub.png8Ikrf.png12l1f.pngJtHmc.pnghYZDc.pngZp2ue.pngLFz9d.pngJfKjd.pngxzUaf.pnguInle.pnggSXtf.pngEkH2d.pngnmuih.pngh2z5d.pngtCsnf.pngUNhUg.pngZyPeb.png8hg1d.pngG8V0g.pngpgPgf.png3tMbh.pngHUk8d.png

Opublikowano

Byłem tydzień temu na serwerze (chyba poniedziałek) ok. godz 20 był członek teamu, ludzi w m1 też dosyć było. Na chwilę można na serwer wpaść się pobawić.

Opublikowano

Jest trochę nowości, jakich nie ma na innych niemieckich serwerach, jednak klimatem niczym nie odstaje od reszty niemieckich serwerów.

Jednak osobiście wbije i pogram z resztą polaków.

@Degistive3d

Jaki masz nick? Zrobimy jakąś polską gildię...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziala w koncu czy nie? Bo mam channele norm ale nie moge wbic bo jest napisane, ze off :D

Moze ktos by zrobil spol chociaz by bonow?

Opublikowano

Dziala w koncu czy nie? Bo mam channele norm ale nie moge wbic bo jest napisane, ze off :D

Moze ktos by zrobil spol chociaz by bonow?

Rownież czekam na jakiś spol. i wtedy wbije pograć. Nie chce mi się języka uczyć :D 

Opublikowano

Ale sie c*****o expi. Zbierasz spota podczas bicia odleca i juz nie przylatuja tylko robia kolko w okol postaci

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Prezentacja na tyle dobrze zrobiona, że mam chęć natychmiast pobierać clienta. Moje jedyne pytanie to czy można to w jakiś sposób spolszczyć?

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...