Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd patchera, ktoś pomoże?

TopDog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego taki reword pandory jak ponowny start serwera malysza ale lykacie to jak pelikany. Co do bledu to pisz do administracji by ktos dupe ruszyl i sprawdzil czemu na serwerze nie ma plikow od patchera

ban.gif

Opublikowano

Z tego taki reword pandory jak ponowny start serwera malysza ale lykacie to jak pelikany. Co do bledu to pisz do administracji by ktos dupe ruszyl i sprawdzil czemu na serwerze nie ma plikow od patchera

Nie ma co dogryzać :) każdy ma swoje zdanie na ten temat ja chciałbym przekonać się na własne oczy, Co do administracji.. niestety forum ma XXXX bugów przez które nie mogę niestety aktywować konta na forum, dzięki czemu nie mogę napisać żadnego tematu a nawet nie mogę napisać do żadnego użytkownika tego też forum..

Opublikowano

Z tego co wiem serwer będzie włączony za kilka dni.

Wszystko byłoby świetnie gdyby nie to, że mam dość niemiły problem z patcherem[...]

Patcher nie działa, ponieważ serwer jest aktualnie wyłączony. Musisz poczekać, aż włączą serwer i dopiero wtedy będziesz mógł uruchomić patcher. I dla pewności pobierz patcher, który jest zamieszczony na forum (w ogłoszeniu nad SB). Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...