Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palenie papierosów

GM Nico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do czego może doprowadzić palenie papierosów ? Jak ktoś ucierpiał w jakiś sposób od palenia to niech to opisze co się stało i jakie są skutki tego palenia.

Opublikowano

Żółte zęby, obrzydliwy zapach, sporo kosztują jak się dużo pali, po latach rak płuc, mniejsza płodność itd.

Opublikowano

Głównie życie ze świadomością, iż jest się debilem i pizdą, bo nie może rzucić gówna, które nic nie daje, a dużo zabiera.

Sam pale, nie polecam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Przede wszystkim dla przeciętnego człowieka, który popadł w nałóg jest to kosztowne. Gdy ta osoba obraca się w wyższym gronie, głupio to wygląda czasem. Śmierdzi oddech i jest trochę większa szansa na różne nieprzyjemne choroby.

Opublikowano

W efekcie palenia śmierdzą Ci ubrania, a zarazem również Ty.

Tak jak wyżej podano na ss, wykończysz sobie płuca. Osobiście znam ludzi co palą po 2 paczki dziennie i marnie się to skończyło.

Opublikowano

Palę 5 lat. Pierwsze 2 lata popalałem z kumplami na peronie, jak to gimba. Technikum, fajka z kumplami na przerwach i przed lekcjami, potem samotne palenie w chacie, aż po dziś dzień nałogowo popalam. Ogólnie to kieszeń nie cierpi tak bardzo, jeśli ma się pracę i pali się powiedzmy 2/3 paczki tygodniowo, a to mało. Ja staram się palić 3 paczki na tydzień, ale z reguły jest tak, że kończę czasami tak, że spalę jedną, kupuję drugą, starcza mi na resztę dnia plus kolejny dzień i znów to samo. Najbardziej cierpią płuca na imprezach, teraz czeka mnie sylwester to dwie paczki dla mnie mogą być mało. Ogólnie z tą płodnością nie wiem, czy tak do końca jest prawdą, to samo z tym penisem ;) Jak może zmniejszyć się jego rozmiar, skoro nikotyna nie ma wpływu na Twój organizm? Mam na myśli ten mit z penisem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Sporo kasy poszło na fajki, była gorsza kondycja no i nieprzyjemny zapach, przerzuciłem się na elektryka Tabaque i jest o niebo lepiej, nawet sporo ograniczyłem palenie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...