Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]"Eksplorator windows przestał działać".

koksiko1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Od ostatniego formatu systemu który miał miejsce wczoraj. Wywala mi ciągle ten błąd. Polega on na tym że podczas "przemieszczania" się po folderach nagle wysypuje się eksplorator czyli na chwilę znika pasek i ikony z pulpitu po ok. 3 sec wracają jednak foldery się wyłączają i jeśli muszę dojść gdzieś głęboko w folderach no po prostu się nie da.

Dodam że nie jest to pierwszy format systemy i przy innych nigdy tak się nie działo.

Używam:
Laptopa Asus Windows 7 64-bit

model : K73S

Proszę o szybką odpowiedź ponieważ tak nie da się pracować.

PS.Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. ;)

PS.2 Tu się trochę wam  wyżalę. To nie pierwszy problem z tym komputerem i czasami mam ochotę roztrzaskać go o ścianę. Nie polecam. T_T

PS.3 Nie wiem czy jest to dozwolone ale jeśli możecie bardzo proszę pomóżcie mi i w tej sprawie : http://www.mpcforum.pl/topic/1496064-problembluetooth-widnwos-7-64bit-asus/

76561198063234165.png

Opublikowano

Szybciej rozwiążesz problem robiąc reinstal systemu. Nie instaluj żadnych sterowników na początku poza tymi od sieci ( jeśli nie będzie sieci ) i zrób uaktualnienia systemu. i dopiero potem doinstaluj tylko te sterowniki których system nie uaktualnił. Opcjonalnie możesz zainstalować tylko sterowniki do płyty głównej i jak ci zależy na rozszerzonej obsłudze te od BT.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Odnosisz się do problemu z Bluetoothem czy Eksploratorem ?

Jeśli chodzi o eksplorator to jestem szczerze zbyt leniwy żeby znowu robić format.

A jeśli chodzi o Bluetooth to przepraszam bardzo za zaśmiecanie forum ale wystarczyło w programie systemowym od laptopa go włączyć  <.< (Wirless console) moje przeoczenie za które przepraszam.

Tyle że znowu nie wiem czemu w jednym programie nie chce mi działać. :((

76561198063234165.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...