Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CO JEST NIE TAK?!

ThePaiin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Procesor : AMD phenom II X4 840 

Karta graficzna : Geforce GTX 750 

Płyta głowna : MSI 970A-G43 

Pamieć ram : Dolphir 8 GB DDR3 1333 2568 3928 

Zasilacz : CTG-600-80P 600W

Siemanko, wymieniłem płytę główną z Asrock N68-S3 UCC na MSI 970A-G43 i komputer z gorszą płytą i 4gb ramam (Bo jedno wejscie było spalone na starej płycie głownej) działał lepiej niż teraz z nową płytą i 8gb ram. Wtedy 90/100fps w CS:GO teraz 50/60 czasami nawet po 90.

Nie mam pojęcia co może być nie tak z tym komputerem. Postanowiłem sprawdzić temperaturę podczas gry (zakrecona obudowa).

Minimalne temperatury na rozkręconej obudowie (sprawdzałem model zasilacza) na zakręconej obudowie Płyta- 39/38 Grafa- 35 CP- 32/33

Macie jakieś pomysły czym taka wydajność komputera może być spowodowana ? Moim zdaniem to wszystko powinno jakoś lepiej chodzi.

Niewiem moze to wina temperatur chociaż wątpie. Ale ss'y dam

8464c4c2cd2cc.png 3c75e1a48ce4d.png

b6tusk.jpg

Opublikowano

Wina płyty to być nie może, a skoro sprawdzałeś to tylko na csie, to zobacz czy Ci się ustawienia graficzne nie zresetowały i wszystkie na maxa nie wskoczyły.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Co najlepsze, na wysokich detalach chodzi lepiej niż na najniższych. Mózg rozjeba*y

b6tusk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...