Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbieranie IP na runy

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej od 30.. Nie ma sensu zaczyna od 20.

Moim zdaniem jest lepiej kupić postacie Które potrzebujemy a potem możemy brać się za kupno run.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Najlepiej od 30.. Nie ma sensu zaczyna od 20.

Moim zdaniem jest lepiej kupić postacie Które potrzebujemy a potem możemy brać się za kupno run.

Nope.

Runy>championy. Runy w znacznym stopniu ułatwiają grę, bo jeżeli ktoś ich nie ma, to jest mocno do tyłu na linii. Kup z 2/3 championy, którymi grasz, potem zbieraj ip na runy do 20lv.

Tylko ja chce od razu po wbiciu 30 lvl iść na rankedy.

No to nie dasz rady uzbierać na runy i championy imo. Albo kupujesz 16 championów wymaganych do rankedów, albo kupujesz runy i dozbierasz potem.

Opublikowano

Tylko ja chce od razu po wbiciu 30 lvl iść na rankedy.

Tak jak Zarax mówi, kup sobie 2-3-4 champy, które maja fajna mechanike i można się nimi pobawić na soloq/normalach i kto wie, wymasterować? Potem kup runy pod ad/ap, albo chociaż całe ad i w połowie ap i grajac soloq uzbierasz.

Ja mam 16 champow, mam runy ale i tak gram otp.

Opublikowano

Nie opłaca się grać bez run. Kupisz sobie swoje ulubione postacie, ale co z tego jak będziesz kopany przez cały early game przez przeciwnika z runami. Wg. mnie dają one za dużą przewagę nad tymi, którzy tych run nie mają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...