Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdziałka

KaMiL3Kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, posiadałem win 10 i wtedy miałem rozdziałke bodajże 1300coś na 700? Coś w tym stylu a teraz po instalacji win 7 pro 64x mam tylko 1024 największą i ciężko się przyzwyczaić bo miałem taką żyletę a teraz rozmazane, jak to przywrócić? Czytałem, że w jakimś "Regedit" trzeba jakiś rejestr znaleźć ale nie wiem co i jak dokładnie, pomoże ktoś? 

xD

Opublikowano

To sobie ustaw jak należy rozdzielczość  albo zainstaluj sterowniki grafiki. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Czego nie rozumiesz, zaczynasz mnie wkur***ć swoim wymądrzaniem się gościu, w każdym temacie odpowiadasz byle odpowiedzieć nawet nie rozumiejąc problemu? O co Ci chodzi? Posty sobie nabijasz czy jaki ch*j? Piszesz na tym forum jakbyś ku*wa żył za kare. Kiedy miałem zainstalowany Windows 10 w opcjach zmiany rozdzielczości miałem możliwość ustawienia większej rozdziałki niż 1024x768 a po instalacji win7 tą rozdzielczość mam właśnie największą, widać kolosalną różnicę bo teraz wszystko jest bardziej rozmazane a nie takie ostre jak było. To w ramach sprecyzowania mojego problemu bo chyba było dla niektórych nie zrozumiałe to, co napisałem wcześniej. 

1) Otwieramy RegEdit (start i w polu Szukaj programów wpisujemy regedit).

2) Szukamy w rejestrze wartości „Display1_DownScalingSupported” za pomocą wyszukiwarki.1) Otwieramy RegEdit (start i w polu Szukaj programów wpisujemy regedit).1) Otwieramy RegEdit (start i w polu Szukaj programów wpisujemy regedit).
1) Otwieramy RegEdit (start i w polu Szukaj programów wpisujemy regedit).1) Otwieramy RegEdit (start i w polu Szukaj programów wpisujemy regedit).2) Szukamy w rejestrze wartości „Display1_DownScalingSupported” za pomocą wyszukiwarki.

Nie rozumiem, otwieram RegEdit, klikam F3 i wybieram tylko wartość po czym wpisuje Display1_DownScalingSupported i nie znajduje mi tego. 

2) Szukamy w rejestrze wartości „Display1_DownScalingSupported” za pomocą wyszukiwarki.

2) Szukamy w rejestrze wartości „Display1_DownScalingSupported” za pomocą wyszukiwarki.

2) Szukamy w rejestrze wartości „Display1_DownScalingSupported” za pomocą wyszukiwarki.1) Otwieramy RegEdit (start i w polu Szukaj programów wpisujemy regedit).Nie

xD

Opublikowano

Czego nie zrozumiałeś znowu, zdolność czytania ze zrozumieniem zawodzi czy co ?  

Jak nie widzisz innych rozdzielczości to nie masz zainstalowanych sterowników do grafiki i rozdzielczości ekranu  na domyślnych sterownikach nie zmienisz !   

Opcje w rejestrze pojawiają się jeśli będą zainstalowane sterowniki do grafiki.  Zresztą jak ich nie masz możesz sobie je dopisać.

Opublikowano

Okej w takim razie czemu nie mogę ich zainstalować? Mam w lapku GT 320M, pobieram do GT 320M i wyskakuje, że nie wykryto urządzenia i, że te sterowniki nie pasują.

xD

Opublikowano

Masz GF z serii M to pewnie reszta laptopa jest  na Intelu do którego nie zainstalowałeś jeszcze sterowników. 

Więc sprawa wyjaśniona.  To już nie mój problem że tak topronie idzie bo nawet podstawowych informacji nie potrafiłeś udzielić że masz laptopa, dostał byś odpowiedź w pierwszym poście. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...