Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CDA - Brak filmów

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U was też tak jest ? chcialem sobie obejzec gwiezdne wojny od początku i cos takiego wyskakuje:

Materiał został usunięty!
Materiał na który wskazywał ten link został usunięty przez jego właściciela lub Administratora!

Aby przejść na główną stronę, kliknij cda.pl

Sprawdzalem przy innych filmach i to samo
Opublikowano

bo to jest nowy film inteligentny jak kupa siana człowieku i raczej nikt ci nie wjebie na stronę full video bo prawa autorskie i te sprawy obowiązują ..

Zresztą na forum nie wolno piracić

Opublikowano

Tydzień temu zacząłem oglądać czwartą część Piratów z Karaibów, dziś miałem dokończyć i ten sam komunikat...a film z 2011 czy tam 2013 roku. 

denzel.png

Opublikowano

bo to jest nowy film inteligentny jak kupa siana człowieku i raczej nikt ci nie wjebie na stronę full video bo prawa autorskie i te sprawy obowiązują ..

Zresztą na forum nie wolno piracić

Ty jesteś inteligenty jak kupa siana, on chciał oglądnąć od początku gwiezdne wojny, czyli od pierwszej części. Jak znajdziesz mi te nowy gwiezdne wojny gdzieś na necie to będziesz wielki, a co do tematu to usuwają bo zgłaszają za prawa autorskie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...