Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział - The Elder Scrolls Online

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rHjOXCp.jpg

The Elder Scrolls Online to gra z gatunku MMO, której akcja umiejscowiona została w świecie przedstawionym w grach z serii

The Elder Scrolls.W grze duży nacisk położono na ogromny, zróżnicowany i w pełni otwarty świat. Teraz możemy inaczej spojrzeć na krainy wykreowane między innymi w takich bestsellerach jak The Elder Scrolls Skyrim

-  Data premiery gry 04 kwietnia 2014.

-  Od marca tego roku (17.03.2015) do gry nie wymagane jest opłacanie abonamentu, wystarczy raz kupić grę i możemy się cieszyć rozgrywką.

Temat stworzony z prośby @LogiTechu

Cześć...

Opublikowano

Jest to gra płatna. Z filmiku, który podałeś możemy wywnioskować, że ta gra odskakuje od nowych MMO.

Słyszę więcej argumentów przeciw, niż za. Nie słyszałem nigdy o niej, więc według mnie nie przyjmie się.

Na nie.

Opublikowano

Jest już dział tej serii, znajdziesz go tutaj. Ta część nie wyróżnia się spośród innych i jest porażką w porównaniu do np. Morrowinda lub Skyrima. ­

Nie.

Opublikowano

Jest już dział tej serii, znajdziesz go tutaj. Ta część nie wyróżnia się spośród innych i jest porażką w porównaniu do np. Morrowinda lub Skyrima. ­

Nie.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Nie.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Tak, ale jako subforum działu TES.

Opublikowano

Tak, ale jako subforum działu TES.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak. Czemu by nie? Myślę, że nie zaśmiecą tego działu dzieci, którzy wszystko mają F2P, ponieważ nie mają pieniędzy na gry :/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Swojego czasu bardzo dużo grałem w Skyrima, a ostatnio zacząłem w Elder Scrolls Online i gra jest warta uwagi, pomimo tego że jest płatna.

Otwierając nowy dział forum niczego nie straci, jedynie może zyskać. Na tak.

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jest bardzo mało tematów związanych z tą grą w dziale TES, ogólnie jest on nieczęsto odwiedzany. Nie ma sensu jeszcze go rozdrabniać.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...