Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy ta gra jest za darmo ?

WariatTM

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

GW nie mam zielonego pojęcia, ale jeśli chodzi o GW2 to gra przeszła z pay2play na
free2play, aczkolwiek ma zablokowane wiele możliwości. Powiem Ci tak: Wbijesz maksymalny
level (80) na free2play i sobie w miarę poradzisz, ale na dłuższą metę kupno dodatku jest
obowiązkowe. :) Zagraj sobie, jak Ci się gra spodoba to sam zdecydujesz co dalesz zrobić.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Sporo czasu minęło od premiery, więc koszt nie powinien być aż tak duży. Warto zainwestować bo z poblokowaną większością gry będziesz czuł się jak zwykły noob. :)

A gra daje naprawdę dużo frajdy. 

monol764mgmd.jpg

Opublikowano

Sporo czasu minęło od premiery, więc koszt nie powinien być aż tak duży. Warto zainwestować bo z poblokowaną większością gry będziesz czuł się jak zwykły noob. :)

A gra daje naprawdę dużo frajdy. 

To też jest kwestia gustu gdyż GW 2 jest mocno specyficzne. Grę miałem zakupioną jeszcze przed dodatkiem, trochę czasu w niej spędziłem ale dodatku nie planuje kupić. Kompletnie nic mnie nie ciągnie do powrotu chociaż od czasu do czasu przejrzę co nowego się dzieje na stronie. Tak jak dla mnie brakuje podziału na puszkę, heala i dps, wierzchowców i czegoś do robienia: chociażby iść powędkować itp.

Co nie zmienia faktu, że swobodnie można pograć teraz na koncie darmowym i bez dodatku też będziesz miał frajdę.

banner_strefammo.jpg

Opublikowano

To też jest kwestia gustu gdyż GW 2 jest mocno specyficzne. Grę miałem zakupioną jeszcze przed dodatkiem, trochę czasu w niej spędziłem ale dodatku nie planuje kupić. Kompletnie nic mnie nie ciągnie do powrotu chociaż od czasu do czasu przejrzę co nowego się dzieje na stronie. Tak jak dla mnie brakuje podziału na puszkę, heala i dps, wierzchowców i czegoś do robienia: chociażby iść powędkować itp.

Co nie zmienia faktu, że swobodnie można pograć teraz na koncie darmowym i bez dodatku też będziesz miał frajdę.

ja nie wiem do czego ci potrzebny tak bardzo wyodrebniony podzial klas. to tylko byloby dobre na wprowadzone w dodatku raidy i wvw, gdzie gildie i tak graja swoimi buildami i przerabiaja druidow na healerow, guardow/scrapperow na tankow a dps zajmuja sie ele i necrusi/reaperzy, wiec taki podzial tam gdzie trzeba jest

wierzchowce? jest cos takiego jak waypoint, kiedys tez na to narzekalem ale teraz zupelnie mi tego nie brakuje

zawsze mozesz zwiedzac mape do 100% i zbierac surowce, ale co do argumentu z wedkowaniem to po czesci racja

gram teraz sobie na darmowym koncie i w porownaniu do tego co mam z dodatkiem gra jest dla mnie niegrywalna. nawet nie moge kupic runek i sigili, bede musial z glownego konta kupowac i wysylac, ale jesli ktos nie jest w takiej sytuacji co ja to ma bardzo utrodnione zadanie. podstawka imo jest niezbedna do czerpania przyjemnosci z gry

­

Opublikowano

Wiem że są waypointy - ale nie sprawia to że lubię kolekcjonować i tym bardziej brakuje mountów. Plus zaznaczyłem, że jest to moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać. Zwyczajnie lubię wziąć postać, dopieścić jej ekwipunek, build, założyć enchanty i gemy. Idę gdzieś i wiem, że ja mam pełnić rolę tanka lub healera  - kwestia przyzwyczajenia.

banner_strefammo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...