Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Games with Gold z X360 na XONE

CardivaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak dodać do konta na xboxie one gry z Games with Gold z Xboxa 360 bez karty kredytowej? Słyszałem,robi się to na stronie Xboxa i tam dodaje się gry, lecz gdy ja tak robię to pisze mi abym zmienił środki płatności (nie mam żadnych, nie posiadam karty kredytowej) i nie wiem jak zrobić aby zagrać w te "darmowe gry" Z x360 na xbox one wie może ktoś jak to zrobić?

Opublikowano

Ale gdy nie posiadam karty kredytowej to co mam zrobic? Nie można tego jakoś obejść?

Jak widać się nie da. Skoro nawet sam XBOX Polska tak powiedział to chyba wie co napisał.

Zawsze można założyć kartę internetową, wpłacić na nią 10 złotych (koszt aktywacji), poczekać tydzień i ją wpisać.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No czy nie wezmą to tego nie wiem :D Bo praktycznie co roku na PSN i XBL są ataki hakerów gdzie wykradaja dane także z tym stwierdzeniem nie byłbym taki pewnien :D

A co do tego, że trzeba mieć kartę kredytową to największa głupota jakoś Playstation tak nie ma i wszyscy są szczęśliwi

Opublikowano

No czy nie wezmą to tego nie wiem :D Bo praktycznie co roku na PSN i XBL są ataki hakerów gdzie wykradaja dane także z tym stwierdzeniem nie byłbym taki pewnien :D

A co do tego, że trzeba mieć kartę kredytową to największa głupota jakoś Playstation tak nie ma i wszyscy są szczęśliwi

Te ataki to zazwyczaj po prostu zwykły DDoS (wysyłanie wielu tysięcy/milionów żądań na serwery, przez co te padają. Od całe ataki). Tak więc ci "hakerzy" nic nie kradną, a jedynie obciążają całe serwery. 

P.S. - Playstation też ma takie coś. Jak chce aktywować trial PS Plus to też musisz podawać dane karty.  ;)

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Do PS trail tak ale do pobrania np.darmowego epizodu residenta revelation nie potrzeba a w Xbox one trzeba... więc według mnie ta weryfikacja kartą kredytową jest zbędna i nie wiem jaki umysł to wymyślił... :D

Opublikowano

Dlatego nie możesz sobie pobrać, bo gra nie jest za darmo. Gra jest za 0zł, więc aby ją dostać musisz ją kupić za kwotę 0zł.

Musisz podać, inaczej jej nie pobierzesz.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...