Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry z dobrą dynamiką i fabułą

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie gram głównie w csa i jak wiecie tam można sobie biegać, bunny hopa robić itp. wiec c*****o mi się gra w grę w której postać ledwo co biegnie :D Ostatnio grałem w Dying Lighta i pod tym względem było dobrze, postać biegała szybko, można skakać sobie po dachach, robić wślizgi i o minimum takie coś mi chodzi. W Gta 5 np. pod tym względem trochę lipa, ale gta to inna bajka. Podsumowując szukam gry (najlepiej minimum 2012 rok produkcji żeby nie wyglądała jak gówno) w której jest dobra fabuła i nie zamula wolnym chodzeniem postaci, widok z 1 osoby najlepiej

Opublikowano

Just Cause mi się nie podoba mimo tego, że można jeździć autem i przyśpieszać tym rzucaniem haka, to postać ma byś taka szyba, mobilna. Tomb Raider też jakoś nie mój typ gry, żadnej mapki na ekranie, pkt hp itp. Dead Island też wydaję się takie "wolne", a w mirror's edge grałem kiedyś, niby pasuję do opisu, ale szybko mi się znudziło 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...