Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradeban po oddaniu skradzionego konta

AdamGrzegorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kliknij na powiadomienie od pomocy technicznej steam, jak będzie na 2 tyg to będzie pisać Twój przywilej handlowania został zawieszony na 2 tygodnie z powodu naruszenia zasad steam czy jakoś tak a jak perm to Twój przywilej handlowania jest permamentnie zawieszony, najlepiej daj screena z pomocy technicznej steam (ten czerwony przycisk) to pomoge

76561197963952284.png

Opublikowano

Kliknij na powiadomienie od pomocy technicznej steam, jak będzie na 2 tyg to będzie pisać Twój przywilej handlowania został zawieszony na 2 tygodnie z powodu naruszenia zasad steam czy jakoś tak a jak perm to Twój przywilej handlowania jest permamentnie zawieszony, najlepiej daj screena z pomocy technicznej steam (ten czerwony przycisk) to pomoge

Gdzie ty masz czerwony przycisk? D:

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Wyskakujący błąd to nie tradeban. Od kiedy wprowadzili te durne tokeny od 2 tygodni nie mogę wystawić nic na sprzedaż  :mad: 
Wymian też próbowałem i wyskakuje ten sam błąd.

edit. wcześniej oczywiście też się zdarzało, ale wystarczylo odświeżyć ze dwa razy i poszło, teraz nic.

Opublikowano

Napisz do supportu steam, my raczej za dużo nie zdziałamy :(

Opublikowano

To nie wyjaśnia dlaczego gdy próbuję się wymienić dostaje komunikat Wystąpił błąd: (nic)

Jeśli wyskakuje ci to to są 2 problemy:

- albo nie masz steam guarda włączonego przez 15 dni od włączenia

- albo przez ten token 

76561197963952284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...