Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana ekipa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Poszukuję team, który stworzy mi serwer easy. Oferuję siebie jako Sponsora, czyli : 

* VPS do prac oraz beta testów

* Serwer Dedykowany ( jeśli wszystko będzie już gotowe )

* Stronę www (zielsko)

* TeamSpeak3

* Hosting, domena ( forum, strona )

* Wszelkie opłaty

Mam również pomysł jak by ten serwer miał wyglądać, co by miało się w nim znajdować. Możemy oczywiście dzielić się pomysłami, lecz to co chce, musi być zawarte w projekcie serwera. 

Poszukuję wiec takich osób jak niżej wymienione, czyli: 

1) 2 Techników

* Minimum te 5-7 godzin dziennie przeznaczone na prace nad serwerem

* Mile widziane stawianie plików od podstaw, oczywiście src

* Znajomość python

* Edycje

* Wgrywanie

* Znajomość c++

* Technicy na stałe aż do upadku serwera ( odpukać )

2) Questera

* Doświadczenie 

* Pokazanie przykładowych questów ( pod src aby sprawdzić czy w 100 działały, oczekuję pokazania autorskich questów, żadnych kopiowanych )

* Napisanie Questów jakich potrzebuję ( bez kręcenia "eee tego się nie da" )

3) Mapper

* Zrobienie Map do expowisk

* Zrobienie Map miast i innych

* Mile widziane umiejętności tworzenia nowych dungeonów ( jeśli nie potrafi, to poszukuję takiej osoby co to potrafi i ma jakąś wyobraźnię )

* Oraz innych potrzebnych map ( więcej na GG )

4) Model 3d

* Zrobienie broni ( exp, pvp )

* Zrobienie zbroi ( exp, pvp )

* Kostiumy 

* Moby ( jeśli nie potrafi to również poszukuję osoby która dała radę by to zrobić )

* Zwierzaki ( jeśli nie potrafi to również poszukuję osoby która dała radę by to zrobić )

* Metiny ( jeśli nie potrafi to również poszukuję osoby która dała radę by to zrobić )

* Bossy ( jeśli nie potrafi to również poszukuję osoby która dała radę by to zrobić )

5) Nie wiem jak opisać takową osobę, aczkolwiek poszukuję osoby która zrobiłaby następujące rzeczy :

* Iterface

* Tła logowania ( paska )

* Wybór jak i tworzenie postaci 

6) Osoby która zrobi rzeczy takie jak np :

* Koło fortuny

* Sklepy offline 

* Ogółem zbliżone do w/w

7) Administratora forum

* Minimum 17 lat.

* Własne regulaminu ( żadne kopie z innych forum )

* Kreatywność ( w tworzeniu różnorakich regulaminów )

* Mile widziane doświadczenie ( nie dajemy dostępu do ftp ponieważ forum już stoi, potrzebujemy osoby która będzie sprawować pieczę nad forum, ład oraz porządek )

Każda ranga oprócz Administratora Forum dostanie odpowiednią ilość, ale co i jak się uzgodni.

Proszę o kontakt pod gg: 54662115

PS: Proszę sobie darować komentarze typu "szukasz murzynów" - płacę więc wymagam. 

Serdecznie pozdrawiam smile.png

Opublikowano

Edytowałem cały post główny, przepraszam za niedociągnięcia w pierwszy poście.

Kontakt? Proszę o kontakt pod gg: 54662115

Opublikowano

Administrator forum, który nie ma dostępu do FTP? O ziomek, grubo poleciałeś xD

Z tego wynika, że potrzebujesz jakiegoś g. Moderatora czyt. Murzyna który zrobi wszystko potem go wywalisz. :D

Opublikowano

Administrator forum, który nie ma dostępu do FTP? O ziomek, grubo poleciałeś xD

Z tego wynika, że potrzebujesz jakiegoś g. Moderatora czyt. Murzyna który zrobi wszystko potem go wywalisz. :D

Fakt, źle sformułowane stwierdzenie, ale chodzi bardziej o osobę od forum. Mamy postawione całe forum ze wszystkim więc nie widzę potrzeby aby dawać dostęp do ftp. :)

Opublikowano

Fakt, źle sformułowane stwierdzenie, ale chodzi bardziej o osobę od forum. Mamy postawione całe forum ze wszystkim więc nie widzę potrzeby aby dawać dostęp do ftp. :)

No to widać dlaczego szukasz owej osoby na te stanowisko. 

Jeśli myślisz, że ktoś Ci pójdzie na takie coś to tylko osoba, która dopiero zaczyna zajmować się forami.

Technikowi też nie dasz do niczego dostępu? Będziecie siedzieli na TSie i będzie Wam mówił co gdzie wpisać? xD

Opublikowano

No to widać dlaczego szukasz owej osoby na te stanowisko. 

Jeśli myślisz, że ktoś Ci pójdzie na takie coś to tylko osoba, która dopiero zaczyna zajmować się forami.

Technikowi też nie dasz do niczego dostępu? Będziecie siedzieli na TSie i będzie Wam mówił co gdzie wpisać? xD

Ale ty jesteś tępy jak głaz nic sie nie zmieniłeś. Po co maja dawać dostęp do ftp? Abyś im zaj3bal skin czy co tam sobie załatwia? No proszę Cie zacznij w końcu używać mózgu skoro maja all gotowe to nie wiem po co miałby wam dawać losie. Z tego co wiem to Ty i jeszcze jedna osoba byście nawet kod moda przyjęli aby miec kolorek Abyś sobie jak wyżej napisałam zajeb i sell?.. Technika nie lecz do admina forum.

Fajnie napisane chyba można polecic

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Takie drobne uwagi:

Punkt 5. - taka osoba nazywa się grafik :)

Punkt 6. - takimi rzeczami zajmuje się technik.

4) Model 3d

* Zrobienie broni ( exp, pvp )

* Zrobienie zbroi ( exp, pvp )

Szukasz kogoś, kto STWORZY zbroje, moby, bossy itp. od zera? Takiej osoby to raczej nie znajdziesz, a na pewno nie będzie to opłacalne dla gry takiej jak metin2, i to w dodatku na prywatny serwer. Takie rzeczy by kosztowały naprawdę sporo. A po tym jakiś asfen rozpakowałby clienta i miałby to za darmo. Rozumiem wyeksportować z jakiejś gry i może lekko edytować. Nawet na globalu w aktualizacji dodali 4 zbroje, które mają po prostu inne kolory :v

Powodzenia w szukaniu teamu.

tenor.gif

Opublikowano

­

Szukanie teamu na MPC, to nie jest dobry pomysł.

Wierz mi. Niemniej jednak - powodzenia. 

Skąd wiesz może trafi się ktoś ogarnięty.

Opublikowano

Co do tego, że nie chce dać komuś obcemu dostępu do FTP czy coś to się nie dziwie, sam na jego miejscu nie znając ludzi nie dałbym.

Widać, że mimo braku umiejętności w tworzeniu servera metin2 chce coś w tym kierunku robić, polecam.

Opublikowano

To był by twój 1 projekt? Chyba mogę polecić ;d

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...