Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7 aktywator.

kubanowak112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zpiraconego (tak tak wiem kup sobie ale niestety chwilowo problemy takze prosze mi tak nie odpowiadac...) windowsa 7 i chce go zaaktywować. Tylko nie wiem jak działają te windows loadery? Trzeba jakiegoś formata robic? Ile to trwa? Mam nadzieje na szybką odpowiedź co i jak trzeba zrobić. Dziękuje! :D

Opublikowano

Musisz najpierw pobrac tego loadera i go włączasz i klikasz żeby się aktywował on tam będzie się aktywował i ponownie urochomi się komputer.I tyle :).

Linku nie podam bo jest to zabronione na tym forum.

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
Opublikowano

Jestes pewny tak 100%? bo tam cos czytalem na stronie loader by (czlowiek na d) ze cos tam na czerwono bylo important i tam pisalo cos takiego. Jestem słaby z angielskiego gdyż prawie wgl go nie znam. Uczę sie hiszpanskiego i francuskiego także nie wiń mnie xD prosze to ten tekst ktory mnie martwi:

Important! Make sure that you install windows and launch loader on legacy BIOS boot mode with MBR & NTFS formated hard drive also delete KB971033 windows update if it is installed. These are the most common problems  users experience with our win 7 activator. Also after installing windows do not install any antivirus and firewall as i have seen problems with ms security essentials! only after you install the loader then install anything you want..

Opublikowano

Ciekawe... .

Nie lubię piractwa, no ale... takie mamy czasy...

Teoretycznie aktywator nie powinien ingerować w formatowanie dysków - bo niby po co?

Skorzystaj z "Chew7".

Oczywiście z opinii użytkowników działa jak należy.

gra.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...