Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Obecne działające Prywatne Serwery ?

Tzyczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie jakieś w ogóle są działajace czy już nic nie ma ?

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKasma Coś ten rockwar "prowadzony przez zespół doświadczonych programistów" nie bardzo chce mi działać, jedno to to że nie bardzo widze na stronie głównej gdzie można się zalogować po ew. kupno premium lub broni a druga sprawa hmm..dość ważna bo nie mogę się zalogować do gry :P

Opublikowano

Wreszcie prywatne serwery! WIeki oczekiwań.

@Natalia ;3 prywatne serwery istnieją już od ponad 3 lat, przy czym obecne wołają o pomstę do nieba. xD

@1373230489-U611928.pngKasma Coś ten rockwar "prowadzony przez zespół doświadczonych programistów" nie bardzo chce mi działać, jedno to to że nie bardzo widze na stronie głównej gdzie można się zalogować po ew. kupno premium lub broni a druga sprawa hmm..dość ważna bo nie mogę się zalogować do gry :P

@szym123

1. Nie ma systemu logowania na stronie (zapewne zostanie jeszcze wdrożony);

2. Serwer jest w fazie beta, więc trzeba liczyć się z częstymi przerwami technicznymi i restartami;

3. Nie zawracaj sobie tym serwerem nawet głowy. Następca Montany już wkrótce się pojawi... ;)

Opublikowano

@Natalia ;3 prywatne serwery istnieją już od ponad 3 lat, przy czym obecne wołają o pomstę do nieba. xD

@szym123

1. Nie ma systemu logowania na stronie (zapewne zostanie jeszcze wdrożony);

2. Serwer jest w fazie beta, więc trzeba liczyć się z częstymi przerwami technicznymi i restartami;

3. Nie zawracaj sobie tym serwerem nawet głowy. Następca Montany już wkrótce się pojawi... ;)

To więc kiedy montana? Bo na marienwar dostałem bana na hwid i mac więc czekam na montane ;D

Opublikowano

@Kasma

Szkoda. :C

@Natalia ;3, spokojnie. Zapewniam cię, iż powstanie wkrótce serwer godny uwagi, postaram się o to. ;)

To więc kiedy montana? Bo na marienwar dostałem bana na hwid i mac więc czekam na montane ;D

@Leeuw, Montany już nie będzie. Jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli i faktycznie ten uruchomimy serwer, z pewnością będzie on istniał pod zupełnie inną nazwą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...